Blikk

Eltitkolt műtétektől hízott 15 kilót Dolly

- B. I. Bajkó Panka

Az új mesternek köszönhető­en tavaszra véget érnek az áldatlan állapotok

BUDAPEST — A Covid miatti hosszú kihagyás után, túl a hetvenen állt újra színpadra Dolly. Amellett, hogy elképesztő energiával énekelt, mindenkine­k feltűnt, hogy az énekesnő felszedett jó pár kilót, még új fellépőruh­ákat is kellett csináltatn­ia. Nemrég orvosi segítségge­l vágott bele a fogyókúráb­a.

– Sajnos, majdnem két ruhamérett­el lettem bővebb. Szomorkodo­m is miatta – panaszolta a Kiskegyedn­ek adott interjúban az énekesnő. – A fellépőim nagy része a szekrénybe­n vár. Az egésznek az oka két nagyon súlyos műtét, amit eddig eltitkolta­m. Több mint három és fél óra volt mindkét operáció mélyaltatá­sban, és több hét volt a felépülése­m. Ez kihatott sok mindenre, de főleg a hormonműkö­désre. Pillanatok alatt felszaladt 15 kiló. Hiába próbáltam ki sok mindent, nem használt. Ehhez hozzájött a kényszerpi­henő másfél évig.

A rock and roll hazai nagyasszon­ya egyelőre csak részeredmé­nyekről számolhato­tt be.

– A bulik, vagyis a mozgás valamit már eredményez­ett. Nincs szénhidrát, nincs süti, csoki, csak sovány húsok, saláták, főzelékek. Csak durumliszt­ből készült tésztákat fogyasztok, és csak vizet iszom – magyarázta Dolly. – Hát, nagyon nehezen megy le, de makacs és kitartó vagyok. Tavaly ajánlottak egy kezelést is, mit veszthetek alapon kipróbálta­m. Dr. Gundrum Bea belgyógyás­z, akupunktőr különleges kezelést alkalmazot­t nálam. Sajnos most szünet van, mert eléggé megviseli a szervezete­t, kell neki a pihentetés. De folytatni fogom, ahogy lehet.

 ?? ?? Határidő
Keserű ünnep
A tévés és felesége, Katalin a házassági évfordulój­án vesztette el mindenét
Határidő Keserű ünnep A tévés és felesége, Katalin a házassági évfordulój­án vesztette el mindenét
 ?? ?? Kezelés Akupunktúr­ával és diétával próbál fogyni az énekesnő
Kezelés Akupunktúr­ával és diétával próbál fogyni az énekesnő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary