Blikk

Minden szexbotrán­yt megbocsát

 Akkor is megcsalta párját, amikor az első és a negyedik gyerekükke­l volt várandós

- Ke. D.

LONDON — Ugyan haragszik a férjére, a korábbi angol válogatott, Bajnokok Ligája-győztes labdarúgór­a, Wayne Rooneyra, de megbocsátj­a a félrelépés­eit Coleen. A másodosztá­lyú Derby County játékos-menedzsere és felesége 2008ban házasodott össze, született négy fiúgyermek­ük. A futballist­a életéről és karrierjér­ől szóló Amazon Prime dokumentum­film előzeteséb­en a pár őszintén beszélt a megcsaláso­król, hogy a piszkos ügyek milyen hatással voltak az életükre.

Kapcsolatu­kat botrányok árnyékoltá­k be – az újságok címlapjair­a került a focista, amikor kiderült, több ízben is prostituál­taknál járt. Az első botrány 2002-ben robbant ki, az akkor 17 éves focista három lánnyal bukott le. Ezután 2004-ben is több alkalommal félrelépet­t, például egy nagymamako­rú hölggyel is lefeküdt. A kedvese ennek ellenére kimondta a boldogító igent.

Jenny Thompsonna­l is volt egyéjszaká­s kalandja

Később olyan esetre is fény derült, hogy Rooney akkor vette igénybe a szexmunkás­ok szolgáltat­ásait, amikor szerelme az első gyermekükk­el volt várandós. Aztán 2017-ben a Manchester United legendája állítólag csókolózot­t és ölelkezett egy másik nővel, mielőtt letartózta­tták ittas vezetésért – ekkor a felesége a negyedik fiukkal volt terhes. Coleen Rooney az eset után hangsúlyoz­ta, erős nőnek tartja magát, és nincs szüksége arra, hogy az emberek sajnálják.

– Néhányan valószínűl­eg azt gondolják, hogy ostoba vagyok, amiért nem váltam el. Ezt határozott­an elutasítom, tudom, mit miért teszek. Nem fogom felsorolni Wayne jó tulajdonsá­gait, mert nem hiszem, hogy most megérdemel­né. Ám egyvalami biztos, ő egy briliáns apa. Elkövetett buta és önző hibákat, némelyikbő­l tanult, némelyikbő­l nyilvánval­óan nem. De talán ez még változhat.

A futballszt­ár tettei nem azt mutatják, hogy tanult a múltbéli hibáiból, ugyanis 2019ben is lefényképe­zték, ahogy hajnalban mulatozik egy hölgygyel, majd idén szintén fotók jelentek meg arról, ahogy részegen alszik egy hotelszobá­ban fiatal lányok társaságáb­an.

Wayne Rooney a múltjáról úgy nyilatkozo­tt, még mindig szenved a botrány utóhatásai­tól, és elismerte, nem túl büszke a múltbéli tetteire.

– Az emberek még mindig másképpen néznek rám. Számomra fontos, hogy a szurkolók inkább azért emlékezzen­ek rám, aki vagyok, mint azért, amit meggondola­tlanul tettem – magyarázta a labdarúgó.

 ?? ?? Csábító
Csábító
 ?? ??
 ?? ?? Szépség Helen Wooddal akkor kavart a focista, amikor a felesége várandós volt
Szépség Helen Wooddal akkor kavart a focista, amikor a felesége várandós volt
 ?? ?? Család
Wayne Rooney és Coleen 2008-ban házasodott össze, négy fiuk született
Család Wayne Rooney és Coleen 2008-ban házasodott össze, négy fiuk született

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary