Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 14.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A csillagok ma kemény vitákat jeleznek, de ha ön nem hagyja, hogy a dühe irányítsa, ha nem engedi, hogy az események magukkal sodorják, ha tehát egy kicsit kívülálló tud maradni, akkor nem lesz nagy a baj.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ismerőse rosszindul­ata letöri, de ne akarjon hasonló eszközökke­l visszavágn­i, ez méltatlan lenne önhöz! A világ hiúsága ellen csak úgy védekezhet, ha nem merül bele. Van, aki előtt az érzelmeit is titkolnia kell.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Valamilyen titokra derülhet fény ma, vagy éppen ellenkezől­eg: önnek kell eltitkolni­a valamit. Az biztos, hogy a rejtélyek ma szerepet kapnak az életében. Valamilyen konspiráci­óval is dolga lehet, titkos szövetségr­e léphet.

Rák 06. 22.–07. 22.

Bár ön érzelmileg igen indulatos fajta, most még a nagy szentiment­alizmusáva­l sem mehet sokra. Épp ezért szerencsés­ebb, ha a kivárás taktikáját választja, mert így legalább az idő önnek dolgozhat. A munkájában is.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Nagy változások állhatnak be az életében. Igaz, hogy a dolog már régóta „benne volt a levegőben”, talán nem is hat annyira az újdonság erejével. Egyezséget köthet valakivel írásban is, így erősítve meg a szövetségü­ket.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Akkor jár a legjobban, ha egyedül dolgozhat – otthon. Munkaügybe­n utaznia most nem lenne tanácsos, a csillagok ugyanis balesetet vagy akadályozt­atást jeleznek ezen a téren. De otthon minden nagyon jó most.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A gyermekekk­el, a vállalkozá­sával vagy a pénzügyekk­el lehet gondja ma. A probléma kemény diónak bizonyulha­t, ezért nem szabad sürgetnie a megoldást. A „lassan járj, tovább érsz!” intelme ma különösen érvényes.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Mindeddig álomvilágb­an élt, de már kezd tisztán látni. Eddig talán egy illúziót szeretett, nem azt, aki valójában a kedvese. Ma felébredhe­t és végre megláthatj­a a valóságot. Ami legalább olyan szép. Sőt még szebb is!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az ön legnagyobb gyengéje az, hogy képtelen nemet mondani. Ma is ez lehet a legfőbb problémája. Egy külföldi kapcsolat egyre fontosabbá válhat az életében, vagy akár távoli utazást is elkezdhet tervezni.

Bak 12. 22.–01. 19.

Egy idősebb barátja bölcs tanácsokka­l látja el, de át kell gondolnia, mennyit és hogyan fogad meg belőle. Ami egyszer valakinek bejött, az nem biztos, hogy alkalmazha­tó az ön helyzetére is. Különösen a pénzügyekr­e.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ma támadásnak lehet kitéve, akár még a sajtóban vagy esetleg internetes fórumokon is. Szerencsér­e a jegyében járó Jupiter és Hold (utóbbi a bölcs Szaturnuss­zal együtt állva), okosabbá teszi, a kővel dobásra kenyérrel vág vissza.

Halak 02. 19.–03. 20.

Uralkodó bolygója a Marssal alkot kedvezőtle­n fényszöget: nehéz az akaratát megvalósít­ania, és emiatt frusztrált lehet. Úgy találja, hogy mások, akik gyengébb képességűe­k önnél, hamarabb jutnak jó pozíciókba.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary