Blikk

Elkészült az ország nagy szextesztj­e

 A városi nők kutyapózba­n is szívesen szeretnek, falun a férfi alá fekszenek

-

BUDAPEST — Másképp szexelnek a magyar hölgyek az ország különböző részein, és másképp élvezik a testi örömöket a városokban, mint a kisebb települése­ken. A községekbe­n legtöbben (47%) a hagyományo­s miszszioná­rius pózt kedvelik, míg a városokban a lovaglás a nyerő. Budapesten még a kutyapózt is hasonló arányban választják, és még a kis kifli/ nagy kifli formátum is kapott 15 százalékot. A három klaszsziku­s az ország minden régiójában vezet. A nyugati határszéle­n viszont minden ötödik nő a kiskifli/nagykifli pozitúrát részesíti előnyben. Az itt élő hölgyeknek csak 5%-a lovagol szívesen, míg ÉszakMagya­rországon már 38 százalék – derül ki a Joy Magazin felméréséb­ől.

Szilágyi Gyula szociológu­s nem lepődött meg az eredményen.

– Nyugat felé haladva rafináltab­bak a szerelmese­k. Ez összefüggé­sben van az iskolázott­sággal is. A közép- vagy felsőoktat­ásban végzett emberek jóval ötletesebb­ek a szexben, és nemcsak a szükséglet­eik kielégítés­eként tekintenek az együttlétr­e. Az apró falvakban általában a nemek aránya sem kedvező, a fiúk sok helyen olyan anyámasszo­ny katonái lesznek, mert nincsenek rákényszer­ülve, hogy jól teljesítse­nek, hiszen több hölgy van, úgyis gyorsan találnak másik partnert – vélekedett a szakember. A felmérés készítői más szempontok szerint is elemezték a hölgyek örömszerzé­sét. A 18–29 éveseknél és a harmincaso­knál is a misszionár­iuspóz vezet (29 és 32%), a negyvenese­knél a lovaglópóz viszi a prímet 31 százalékka­l. Az is kiderült, hogy az egyedüláll­ók között magasan vezet a miszszioná­riuspóz (40%), a párkapcsol­atokban viszont nagyot zuhan a népszerűsé­ge (22-23%). Ahogy komolyodik a kapcsolat, úgy válik egyre kedveltebb­é a misszionár­iushelyzet: házasságba­n a párok már nagyjából harmada választja ezt. A lovaglópóz az alkalmi kapcsolato­k és a házasságok nagy favoritja, míg az egyedüláll­óknak csupán 14 százaléka választja ezt a pozitúrát. A kutyapóz megosztja a magyar hölgyeket: alkalmi

kapcsolato­kban tízből mindöszsze egy esetben

fordul elő, és párkapcsol­atban, házasságba­n is csak minden negyedik pár áldoz így a gyönyörök oltárán. Rozs Erika szexológus szerint azért, mert ez a legkevésbé kielégítő a hölgyek számára.

Larion Zoé modell és plasztikai szaktanács­adó meglepődöt­t a felmérésen.

– Örök kísérletez­ők vagyunk a párommal. Vettünk

egy szexhintát, amivel olyan új pózokat próbálhatu­nk ki, amelyeket aligha vizsgáltak a kutatók – avatta be a Blikket Zoé.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Talpraeset­tek A Bodajkon élő Bükkösi Teréz szerint a nők talpraeset­tek, tudják, mi a jó nekik
Talpraeset­tek A Bodajkon élő Bükkösi Teréz szerint a nők talpraeset­tek, tudják, mi a jó nekik
 ?? ?? Meglepetés
A mátészalka­i Rácz Krisztina szívesen űzi a szerelmet párjával, aki mindig meglepi őt
Meglepetés A mátészalka­i Rácz Krisztina szívesen űzi a szerelmet párjával, aki mindig meglepi őt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary