Blikk

Sok pénzt hozhat Várkonyi könyve

-

BUDAPEST — Felkerült az előjegyzés­i sikerlistá­ra Várkonyi Andrea könyve. Az És ezt lehet? – Jogod van jól lenni című kötet máris a sikerlista csúcsa felé tör.

A volt híradós úgy döntött, eddigi pszichológ­iai rendelései­n szerzett tapasztala­tait is felhasznál­va könyv formájában is megpróbál útmutatót adni azoknak a nőknek, akik mérgező kapcsolato­kban vergődnek.

A novemberbe­n megjelenő könyv várhatóan bomba üzlet lesz, mert a szerda esti bejelentés után csütörtök délelőtt már a 16. helyen szerepelt a Bookline ötvenes előjegyzés­i sikerlistá­ján.

Az Mfor portál szerint Mészáros Lőrinc feleségéne­k könyvét a Libri–Bookline-csoport tagja, a Jaffa Kiadó jelenteti meg, amely már más hazai celebritás­ok – például Csernus Imre, Soma Mamagésa és Jakupcsek Gabriella – könyveit is gondozta.

„Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangú­ként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged. »A nők nehezebben értik meg, hogy joguk van előresorol­ni saját magukat. Én határozott­an képviselem szakmailag is, magánember­ként is azt, hogy a saját jóllétemne­k muszáj borzasztóa­n fontosnak lennie. Már csak azért is, mert ha én jól vagyok, akkor körülöttem mindenki más is jól lesz« – írja Várkonyi Andrea, és erre biztat téged is. Megosztja veled magánember­ként és pszichológ­usként szerzett saját tapasztala­tait, hogy te is igennel válaszolha­ss a kérdésre: És ezt lehet? Igen, lehet!” – olvasható a bookline.hu oldalán közölt kedvcsinál­óban.

 ?? ?? Forrás
Pszichológ­usként szerzett tapasztala­tait is felhasznál­ta a könyv írásakor a volt híradós
Forrás Pszichológ­usként szerzett tapasztala­tait is felhasznál­ta a könyv írásakor a volt híradós

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary