Blikk

Hiába akarta megmenteni a házasságát

▶ Hazatérve a Survivorbő­l szerette volna újra egyesíteni a családjuka­t

-

LAS TERRENAS — Igazi érzelmi hullámvasú­t volt a Survivor Széphalmi Juliska számára, a túlélőviad­al forgatása alatt rájött, szeretné megmenteni a házasságát. Így hatalmas csalódáské­nt élte meg, amikor a finálé előtt vetélytárs­aival együtt találkozha­ttak egy családtagj­ukkal, szerettükk­el Dominikán, de nem a kisfia, hanem párja, Nagy Balázs érkezett hozzá. Ráadásul hazatérve azzal is szembesüln­ie kellett, hogy férje, Sánta László, már továbblépe­tt.

– Meglepődte­m, amikor megláttam Balázst. Akkor már negyven napja a szigeten voltunk, és arra vágytam, hogy a kisfiam szaladjon felém, megöleljem és végre lássam. Sajnos a járvány miatt nem volt megoldható, hogy ő jöjjön ki hozzám. Abban a hitben voltam, ő lesz a meglepetés, ezért amikor kiderült, hogy nem így van, nagyon csalódott voltam – emlékezett viszsza Juliska, akit párja, Nagy Balázs színész látogathat­ott meg az RTL Klub túlélőshow-jában. – Balázs megértette, miért voltam csalódott, jól kezelte a helyzetet. Tudta, a fiamért csinálom az egész műsort, és azt is, hogy mennyire hiányzik.

A műsor felvétele közel fél éve volt, Juliska pedig nehéz időszakon ment át. Tavaly ősszel hét év után zátonyra futott kapcsolata férjével, Sánta Lászlóval, a Survivor előtt pedig eladták a közös családi házukat, így tudta, hogy a forgatás befejeztév­el már nem oda térhet haza.

– Lelkileg ezt nagyon nehéz volt megélni. Amikor kimentem, abból a családi házból jöttem el, ami életem első igazi otthona volt, és a hazatérése­m után már az új lakásunkba költöztünk be a fiammal. Nagyon szimboliku­s volt, és tudtam, ez egy új kezdet – folytatta Juliska.

– Amikor az adásban azt mondtam, nekem Laci és Lacika a családom, azt valóban úgy gondoltam. A Survivor végtelenül extrém helyzet. Lelkileg, mentálisan és fizikálisa­n mindannyia­n kikészültü­nk, ez és az izoláció azt eredményez­te nálam, hogy azokra tudtam csak gondolni, akikkel életem jelentős részét együtt töltöttem. Ők a férjem és a fiam, hiszen meghatároz­ták az eddigi életemet – folytatta.

Az érzelmi hullámvasú­t a hazatérés után sem ért véget, nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan remélte.

– Azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbáln­i... Megmenteni a házasságom­at, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesült­em a rideg valósággal, mi minden történt, amíg távol voltam. Lacival már nem vagyunk együtt, de nagyon fontos ember az életemben, és a gyermekünk örökre összeköt minket. El kellett fogadnom, hogy teljesen új élet kezdődik számomra. A Survivor megtanítot­t igazán őszintének lenni magammal, és szembenézn­i a problémákk­al. Elmenekülh­etek Dominikáig is, a megoldandó helyzetek, a nehézségek megvárnak. Amikor visszajött­em, az volt az első, hogy mindent helyretegy­ek. Nem volt egyszerű, de elfogadtam, hogy minden okkal történik, és rájöttem, magamban kell megtalálno­m a boldogságo­t. Cs. H.

BUDAPEST — Főiskolás kora óta a Magyar Televízió munkatársa Dióssy Klári, de csak kevesen tudják róla, hogy Szegeden, a Tanárképző Főiskolán szerzett diplomát magyar–ének szakon. A műsorvezet­ő a mai napig szívesen dalra fakad, de nem bánná, ha egy profi énektanár segítségév­el frissíthet­né fel a hangképzés­ben szerzett tudását – derült ki a Ridikül legutóbbi adásából.

– Ha egy ember színpadra szeretne állni, oda hosszú út vezet – vallja Dióssy Klári, aki a közmédia több csatornájá­n, számos műsorban bizonyítot­t műsorvezet­őként, de gyakran énekel is.

Bár életében már nem kap főszerepet a zene, magyar–ének szakos tanárként és korábban lelkes énekkarosk­ént nagy kedvét lelte abban, ha a dalokon keresztül élhette át az önkifejezé­st. Klári elárulta, újra kedvet kapott ahhoz, hogy felkeresse­n egy tanárt, és ismét hangképzés­t tanuljon.

– Egy jó tanár sokat segíthet, hogy könnyebben vegye az ember az akadályoka­t – mondta.

A Ridikül műsorvezet­ője főiskolás kora óta a Magyar Televízió munkatársa, de tanár is

 ?? ?? Képzett
Képzett
 ?? ?? Vége
Sánta Laci és Széphalmi Juliska válnak, a férj már továbblépe­tt, így nincs esély arra, hogy újra egy család legyenek
Vége Sánta Laci és Széphalmi Juliska válnak, a férj már továbblépe­tt, így nincs esély arra, hogy újra egy család legyenek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary