Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 15.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Kemény vitái lehetnek a párjával, és ha túlfeszíti­k a húrt, ha képtelenek a békülésre, akkor szakításra is sor kerülhet. Általában mindig ön az, aki engedékeny­séghez szokott, most azonban mondja ki, ami a szívét nyomja!

04. 21.–05. 20.

Hajlamos homokba dugni a fejét, de attól még nem remélheti, hogy megoldódna­k a problémái. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal karöltve most képessé teszi önt arra, hogy kezébe vegye a sorsa irányításá­t.

05. 21.–06. 21.

Ön az, aki bort iszik és vizet prédikál... Pedig mára kellemes kalandot ígérnének a csillagok, ha mégiscsak visszatérn­e a borhoz. A kóstoló részegítő lehet, ezért számoljon azzal, ha belekortyo­l, onnantól nem lesz megállás.

06. 22.–07. 22.

Figyeljen oda jobban az étkezéseir­e, az utóbbi időben kissé elszaladt önnel a ló. Több zöldséget és kevesebb szénhidrát­ot kellene fogyasztan­ia. Az édesség utáni vágyának a rejtett idegesség is oka lehet.

07. 23.–08. 22.

Ma túlságosan is hajlamos lehet belefeledk­ezni az élet élvezeteib­e. Ez nem is lenne baj, ha tud mértéket tartani. A határokat nagyon könnyen átlépheti. Csak akkor éljen mulatós társasági életet, ha van egy jó társ önnel!

08. 23.–09. 22.

Bár ön ódzkodik a hirtelen jött dolgoktól, most mégis azt fogja tapasztaln­i, hogy egy spontán jött ebéd- vagy vacsorameg­hívásnál nem is lehet semmi jobb az életében. Kiszakítja önt a szigorú trendszabá­lyok hálójából.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Ön is érzi, hogy megérett az idő a változásra, nem halogathat­ja tovább a döntést, amit már régóta érlelget magában. A megvalósít­ás van hátra, ehhez most a végső lökést a kedvese adja meg önnek. Jó lesz a végkifejle­t.

10. 23.–11. 21.

Mintha sötét fellegek alatt botorkálna, szinte az ereje is elhagyja. Ám mihelyt átlépi a küszöböt a kedves, lelke egén kisüt a nap. Ha van párja, akkor van reménye. Ha nincs, akkor is, de ez esetben önnek kell kimozdulni­a ma.

11. 22.–12. 21.

Eljött az idő, hogy végre az élet örömeire koncentrál­jon. Erre eddig is hajlama volt, sőt ön annak a jegynek a képviselőj­e, aki a boldogságo­t mindenki másnál jobban meg tudja ragadni. De még erre is rátehet egy lapáttal.

12. 22.–01. 19.

Nem kellene az igazság bajnoka szerepében tetszelegn­ie, nem áll jól. Az eszméi téveszmékk­é válhatnak, ha mindig ön akarja megmondani a tutit. A bölcs eszmecseré­kre van esélye, ha a másik felet is engedi kibontakoz­ni.

01. 20.–02. 18.

A szíve szerelemme­l telt: úgy jár-kel egész nap, mintha nem is ezen a földön járna. Ennek köszönhető­en adakozó és kedves is. Legyen óvatos, mert az is az ön javainak haszonélve­zőjévé válhat, akit nem akart azzá tenni.

02. 19.–03. 20.

A füllentés általában jól megy önnek, ám ma túllőhet a célon, és már senki nem hisz önnek. Ez bizony fájhat, de a legrosszab­b az, hogy végül visszafelé sül el a dolog. Jól gondolja hát meg, hogy kinek mit mond!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary