Blikk

El sem akarták hinni, hogy nyertek

-

TÓFALU — Nagy a boldogság a Heves megyei községben élő nyugdíjas házaspárná­l, amióta megtudták, hogy nyertek a Blikk legújabb játékával. Inklovics József lapunk indulása óta hűséges olvasónk, a kitartása pedig kifizetődő volt: egy 50 ezer forintos Lidl-utalvánnya­l lett gazdagabb a családjáva­l.

– Ugyan előfizetők sosem voltunk, de amióta lehet kapni, azóta vesszük az újságot. Minden napunkat a kisboltban kezdjük, ahol már félre van rakva számunkra egy Blikk. Sajnos korábban sosem nyertünk, így hinni sem akartam a fülemnek, amikor a feleségem a matrica lekaparása után felkiáltot­t örömében – mesélte boldogan lapunknak a 65 éves Inklovics József.

A héten indítottuk útjára Nyerő Lap című játékunkat, hogy száz ügyes kezű olvasónkat megajándék­ozzuk értékes utalványai­nkkal. Játszszon ön is velünk banki, cipős, élelmiszer-, drogériai, lakberende­zési, MediaMarkt­és C&A-utalványai­nkért!

A nyertes bejelentke­zését hétköznap 8–18 óra között, szombat–vasárnap 8–16 óra között a 06-1-505-6260-as telefonszá­mon várjuk!

A kaparós játék november 14-ig tart.

 ?? ??
 ?? ?? Kaszáltak József és neje mindennap elmegy a számukra félrerakot­t Blikkért: és most
nagyon is bejött!
Kaszáltak József és neje mindennap elmegy a számukra félrerakot­t Blikkért: és most nagyon is bejött!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary