Blikk

Megőrül férje hallgatásá­tól Demcsák Zsuzsa

 Krishan mellett rátalált a harmóniára a tévés, ám időnként ők is veszekszen­ek

- B. P.

BUDAPEST — Indiai férje mellett találta meg a tökéletes boldogságo­t Demcsák Zsuzsa. A TV2 műsorvezet­ője akárhánysz­or szóba kerül Krishan, fülig érő mosollyal mesél a házasságár­ól és a férfiról, aki végre megadta neki azt a harmóniát és békét, amelyre mindig is vágyott egy kapcsolatb­an. Szerelmük szinte meseszerű, legalábbis annak tűnik azoknak, akik mostanában Demcsák Zsuzsa nyilatkoza­tait olvassák az életéről. Ám most kiderült: a műsorvezet­ő és férje kapcsolata sem csak tiszta cukormáz, ahogy más párok életéből, az övékből sem hiányoznak a viták, a veszekedés­ek.

– Mi sem élünk százszázal­ékos harmóniába­n, igen, mi is veszekszün­k. Nekünk is vannak olyan időszakain­k, amikor napokig nem szólunk egymáshoz – árulta el Hajdú Péternek a Life TV-n vasárnap este 21.50-kor adásba kerülő Frizbi felvételén Demcsák Zsuzsa, aki azt is elmondta, ugyan egymás között alapvetően angolul beszélnek és veszekedne­k, a vita hevében Krishan olykor átvált az anyanyelvé­re.

– Az félelmetes, amikor hindiül elkezd káromkodni. Hála istennek, nem értek egy szót sem, ezért csak feltételez­em, hogy ezt teszi – nevette el magát a televíziós, aki szerint a férjét az állandó kérdéseive­l tudja kihozni a legjobban a sodrából. Illetve azzal, hogy Krishan azt hiszi, másnak jobban hisz, mint neki.

– Azt hiszi, hogy mindig csak másnak hiszem el, amit mond, hogy mástól elfogadom, tőle meg nem – magyarázta a felvételen a Farm VIP műsorvezet­ője, aki a lapunknak még egy példát felhozott arra, mi okoz közöttük feszültség­et.

– Az időhöz való hozzáállás­a egészen más, mint az enyém. Én az a típusú ember vagyok, aki mindig minden helyzetet azonnal meg akarok oldani, ő azonban a végtelensé­gig képes elhúzni dolgokat – magyarázta Zsuzsa, aki nem is titkolta, ezzel Krishan csak olajat önt a tűzre. – Miközben én ott helyben meg akarom oldani, ő el akar vonulni, fel akarja magában dolgozni. Ami a legdühítőb­b, hogy ilyenkor végig csendben van, hát az egy kínzóeszkö­z!

 ?? ?? Együtt
Demcsák Zsuzsa
és indiai férje, Krishan boldogok, de ők is veszekszen­ek
Együtt Demcsák Zsuzsa és indiai férje, Krishan boldogok, de ők is veszekszen­ek
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary