Blikk

Kis híján letépte a lábát egy aligátor a Survivorbe­n Dani csúcsra jutott

- Cs. H.

LAS TERRENAS — Pintér Dániel egy igazi túlélő: ő nyerte az idei Survivort. A 33 éves projektmen­edzser a Holtak Szigetét is megjárta, majd a Törzsi tanácson azonos számú szavazatot kapott Zsófival szemben, ám az utolsó, mindent eldöntő párbajon ő bizonyult jobbnak.

– Az utolsó energiamor­zsám is elszállt a párbaj végére. Talán furán hangzik, de amikor kiderült, hogy én nyertem, öszszeomlo­ttam, eltört a mécses – mesélte lapunknak az RTL

Klub túlélőshow-jának győztese, akinek a szigeten töltött 43 nap alatt több mélypontja is volt. – Nem bírtam a vitákat, az állandó perpatvart, az adásokat visszanézv­e pedig látom, mennyi balhé és ármánykodá­s volt, utólag már értem, miért készült ki mindenki. Amikor már ott tartottam, hogy nem bírom tovább, az adott erőt, hogy megfogadta­m édesanyámn­ak, nem adom fel.

A Törzsi tanácson azonos számú szavazatot kapott, mint ellenfele, Zsófi, így a versenyzők­nek egy utolsó próbát kellett kiállniuk. Dani a döntő után hatalmas reggelivel ünnepelte győzelmét.

– Fura volt asztalnál enni, zuhanyozni. Amikor visszakapt­am a telefonoma­t, hirtelen a PIN-kódomat sem tudtam – mesélte Dani, aki elárulta, mire költi a 20 millió forintos fődíjat. – A nyeremény egy részéből törlesztem a diákhitele­met, illetve fejlesztem a stúdiómat, ahol anyagokat készítek a saját videócsato­rnámra. Anyukámnak megígértem, hogy elviszem egy nyaralásra, jövőre Ázsiába utazunk.

 ?? ?? Utolsó csata
Dani és Zsófi között párbaj döntött a végső győztes kilétéről
Küzdött érte
Pintér Dániel lett a Survivor győztese, ezzel 20 millió forintot nyert
Öröm Öklét rázva
örült a sikernek Dani, a fődíjnak is megvan a helye
Utolsó csata Dani és Zsófi között párbaj döntött a végső győztes kilétéről Küzdött érte Pintér Dániel lett a Survivor győztese, ezzel 20 millió forintot nyert Öröm Öklét rázva örült a sikernek Dani, a fődíjnak is megvan a helye
 ?? ?? Dönteniük kellett
Dönteniük kellett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary