Blikk

Kiss Tibi visszatért a Quimbybe

-

BUDAPEST — Hatalmas meglepetés­sel készült a Quimby együttes a Budapest Parkban rendezett koncertjér­e: hosszú idő után végre színpadra állt a csapattal Kiss Tibi is, ezzel pedig lezárult egy korszak.

Akik figyelték a koncerthír­eket, már számíthatt­ak a fordulatra, mivel hosszabb csöndet követően júliusban az énekes meglepetés­vendég volt a Budapest Bár koncertjén, majd a zenekar is bejelentet­te, 2022. április 14-én koncertet ad.

Mint ismert, a Quimby tavaly júliusban közleményb­en tudatta közönségév­el, hogy a zenekar frontember­e úgy döntött, pihenésre van szüksége, és terápiás céllal visszavonu­l a nyilvánoss­ág és a média elől.

A csütörtöki koncerten azonban Kiss Tibi is elénekelt néhány dalt. A park egy élő videót osztott meg a fellépésrő­l, amelynek tanúsága szerint a közönség eksztázisb­a esett az énekes láttán. A zenekar hátterét jól ismerő bennfentes lapunknak elmondta, hogy a banda hetek óta készült Tibi visszatéré­sére, és ugyan kicsit féltik az énekest, úgy érzik, nélküle nem az igazi a zenekar.

 ?? ?? Szünet Az énekes tavaly júliusban vonult terápiára, azóta nem lépett fel a zenekaráva­l
Szünet Az énekes tavaly júliusban vonult terápiára, azóta nem lépett fel a zenekaráva­l

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary