Blikk

Új életet kezdett Nagy Alexandra

 Virágot ültet, füvet nyír, maga hasogatja a tűzifát a Barátok közt volt színésznőj­e

- Cs. H.

NÓGRÁD — Komoly lépésre szánta el magát Nagy Alexandra: elköltözöt­t a fővárosból. A színésznő régen dédelgetet­t álma volt, hogy elhagyja a nyüzsgő Budapestet, és egy csendes kis faluban kezdjen új életet.

– Hónapokig kerestem a tökéletes házat, sok ingatlant néztem meg, mire megtalálta­m az igazit – mondta lapunknak Alexandra, aki Nógrád megyébe költözött. – Régi vágyam volt egy kis kert, és itt nemcsak az van, hanem egy tó is a telek végén. Nagyon békés, nyugodt az egész hely, a ház pedig régi nyaralások helyszínér­e emlékeztet. Imádom!

Egy költözés mindig nagy elhatározá­s, ráadásul Alexandra egy lakást hagyott el kertes házért, ahol mindent magának kell megoldania.

– A budapesti lakásom még megvan, tehát nem számoltam fel mindent, de nem tudom még, mi lesz a sorsa. Itt magam nyírom a füvet, növényeket ápolok, fát vágok, hogy tudjak mivel fűteni, nem okoz gondot, hogy ezeket elvégezzem, sőt tetszik a kihívás – újságolta a színésznő.

Alexandra nem tagadja, a váltásnak lelki okai is voltak.

– A Barátok közt életem egyik legmeghatá­rozóbb időszaka volt, de a sok hajnali kelés és az, hogy felismerte­k az utcán, a boltban, nem volt mindig könnyű, éreztem, hogy rám fér egy kis elvonulás. Elszánt voltam, és nem féltem semmitől, ezért belevágtam a költözésbe. Ez egy új lap az életemben, büszke vagyok magamra, hogy elég bátor voltam ahhoz, hogy megvalósít­sam az álmomat. Ebben amúgy a Survivor is segített, mert ott ismertem meg igazán a saját erőmet és kitartásom­at.

Alexandra már beköltözöt­t a kis házba, amely egyelőre nincs teljesen kész.

– Apránként haladok, a háló és a terasz már megvan.

A színésznő egyedül is bírja a kerti munkát, ráébredt, hogy van ereje hozzá

Kell még pár bútor, de hamarosan minden meglesz. Élvezem ezt az életet, egyórányir­a vagyok Pesttől, korábban a városon belül is araszoltam ennyi ideig a dugóban, szóval a távolság sem zavar. annak, hogy a kertje végében még egy kis tó is van

 ?? ??
 ?? ?? Nyugalom
Alexandra különösen örült
Váltás
Fővárosi életet cserélt vidékire, és úgy tűnik, nem bánta meg Átalakítás
A házon még van mit szépítgetn­i, de a lényeges helyiségek már készen vannak
Nyugalom Alexandra különösen örült Váltás Fővárosi életet cserélt vidékire, és úgy tűnik, nem bánta meg Átalakítás A házon még van mit szépítgetn­i, de a lényeges helyiségek már készen vannak
 ?? ?? Kertbarát
Kertbarát
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary