Blikk

Csobot Adél sírva fakadt Gáspár Laci szavai miatt

Szilágyi István özvegyének mellbevágó vallomása

- Cs. H.

BUDAPEST — Már a második adásban elszabadul­nak az indulatok az X-Faktorban: ingerülten osztja egymást Csobot Adél és Gáspár Laci. A heves vitának sírás lesz a vége, a mentorokho­z ebben az évadban csatlakozó Adélnál eltörik a mécses, a kamerák előtt potyognak a könnyei. Nem ez az első eset, hogy az RTL Klub tehetségku­tatójának mentorai egymásnak feszülnek, akár élő adásban is egymásnak esnek.

Hogy Adél és Laci min veszett össze, a szombat esti adásból kiderül, ám annyi biztos, hogy a nézők igen komoly csatának lehetnek szemtanúi. A vita egy ártatlan helyzetből alakult ki, s míg a közönség kuncogott a mentorokon, az adok-kapok odáig fajult, hogy Adél elsírta magát a stúdióban.

– Néha vannak viták a mentorok között, és ezzel nincs is baj. Szerintem ez csak annyit jelent, hogy komolyan vesszük a dolgunkat és kiállunk a véleményün­k mellett – magyarázta lapunknak Gáspár Laci. – Ha egy versenyző sorsa a szívügyünk lesz, akkor harcolunk érte, de ez nem jelenti azt, hogy a másik három mentort is sikerül meggyőzni. Ez szíven ütheti az embert, de hangsúlyoz­om, ezzel sincs baj, nem kell mindig bólogatnun­k mindenre. Amikor kirobbant a vita, már mind fáradtak, érzékenyeb­bek voltunk, mert sokan nem tudják, hogy az előválogat­ók napján sokszor 10-12 órát is dolgozunk, ami kimerítő, ilyenkor máshogy reagál az ember. Eszemben sem volt Adélt megbántani, és már a felvétel alatt rendeztük is a dolgot.

Laci szókimondó, sokszor nyers stílusával nem első esetben bántja meg valamelyik mentortárs­át.

– Ott, abban a helyzetben nem értettem egyet Lacival – mondta Adél. – Szenzitív ember vagyok, egy ösztönlény, aki elérzékeny­ült. Ismerem magam, hogy könnyen eljön a pillanat, amikor elöntenek az érzéseim, ezért nem is tettem fogadalmat, hogy nem sírok a kamerák előtt. Viszont a konfliktus nem került a mentorpult­on kívülre, és ez így van rendben.

 ?? ?? Számított rá Csobot Adél sejtette, hogy sírni fog az X-Faktorban, hamar eljött a pillanat
Számított rá Csobot Adél sejtette, hogy sírni fog az X-Faktorban, hamar eljött a pillanat

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary