Blikk

Megőrülnek a nők az énekesért

- B. P.

BUDAPEST — Odavannak a nők a Sztárban Sztár leszek! jóképű énekeséért. Kárász Dávid a műsor kezdete óta egyre több ajánlatot kap, és ugyan egyelőre leginkább a versenyzés­re koncentrál, a Blikknek bevallotta, élvezi az érdeklődés­t.

– Férfi vagyok, persze hogy jólesik – nevetett Kárász Dávid, aki nemrég az egész eddigi életét és a korábbi tűzoltókén­t végzett munkáját is feladta azért, hogy megvalósít­sa álmát, és énekes lehessen.

Sztárnak lenni pedig kiemelt érdeklődés­sel is jár, amelyet Dávid egyelőre még meglepődve kezel.

– Volt egy-két érdekes üzenet, főleg a Robbie Williams-produkcióm után. Volt, aki például azt kérdezte, nem tudnám-e privátban kettesben megmutatni neki ugyanezt – mesélte az énekes, akit persze randira is hívtak már, ám ő egyelőre minden energiájáv­al a TV2 show-jára készül.

– Szingli vagyok ugyan, de most nincs időm arra, hogy ismerkedje­k. Persze nem zárkózom el semmitől – titokzatos­kodott a fiatalembe­r, aki a Blikknek bevallotta, hogy nem kapcsolatf­üggő, az egyéjszaká­s kalandokra sem mond nemet.

 ?? ?? Kísérték Szilágyiék fia, Péter vezetőszár­on érkezett a tárgyalásr­a
Tanú Kovács Sándor bátorítóan veregette meg Péter vállát
Pár
A színművész Szilágyi István tavaly tavasszal lett brutális gyilkosság áldozata, özvegye, Joli néni idén februárban, súlyos betegség után hunyt el, síron túli vallomása mentőöv lehet a gyilkosság­gal vádolt fiuknak
Kísérték Szilágyiék fia, Péter vezetőszár­on érkezett a tárgyalásr­a Tanú Kovács Sándor bátorítóan veregette meg Péter vállát Pár A színművész Szilágyi István tavaly tavasszal lett brutális gyilkosság áldozata, özvegye, Joli néni idén februárban, súlyos betegség után hunyt el, síron túli vallomása mentőöv lehet a gyilkosság­gal vádolt fiuknak
 ?? ?? Élvezi
Kárász Dávid elárulta, élvezi, hogy nagyon sokan érdeklődne­k iránta
Élvezi Kárász Dávid elárulta, élvezi, hogy nagyon sokan érdeklődne­k iránta

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary