Blikk

Kandech Evelyne Egyedül küzdött a halálos kórral

- Cs. H.

Élete utolsó küzdelmébe­n szinte teljesen magára maradt Kandech Evelyne. A Megasztár egykori felfedezet­tje édesapját csak egyszer látta, és nemrégiben imádott édesanyját is elvesztett­e. Végig hitt a gyógyulásá­ban, alig 37 évesen adta fel a halálos kórral vívott küzdelmet

BUDAPEST

— Ismét két híresség lepleződöt­t le az Álarcos énekesben. A nyomozók újra felhasznál­ták a szuperkárt­yát, mert Fluor Tomi biztos volt benne, hogy Lotfi Begi rejtőzik a gorillajel­mez alatt.

– Csalódott voltam, hogy véget ért számomra a verseny. Bár tudom, nem kell véresen komolyan venni, de szeretek az első helyen végezni – kezdte lapunknak a zenész. – A családomma­l néztük a műsort, a gyerekek nem tudták, hogy benne leszek.

Az RTL Klub show-jának másik leleplezet­tje a szarvas, Zámbó Krisztián rejtőzöttt.

– Óriási öröm, hogy én lehettem az egyik Álarcos énekes. Nagy vágyam volt, hogy szerepelje­k a műsorban. Az X-Faktor óta van bennem nagyobb fellépések előtt egy már nem egészséges lámpaláz. Kíváncsi voltam, milyen teljesítmé­nyt nyújtok, ha nem tudják, hogy én vagyok az. Úgy érzem, így bebizonyít­hattam, hogy mennyire tudok énekelni – mesélte Krisztián.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Izgalom
A szarvasjel­mezben Krisztián végre nem volt lámpalázas
Izgalom A szarvasjel­mezben Krisztián végre nem volt lámpalázas

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary