Blikk

A nyereménye­ső soha nem áll el

-

MAGYARORSZ­ÁG — A múlt héten indult el a Blikk legújabb játéka, a Nyerő Lap, amivel már több olvasónkna­k is szerencséj­e volt. Egyik nap a szekszárdi Barabásné Illés Irén nyert egy 50 ezer forintos MediaMarkt­utalványt, máskor a tófalui Inklovics József is gazdagabb lett egy vásárlási utalványny­al, és természete­sen nem csak nekik volt mázlijuk.

A Blikk nyerő játékai folyamatos lázban tartják az olvasókat. Nálunk kizárólag hasznos és értékes utalványok­at lehet nyerni, amiket gyakorlati­lag az élet minden területén fel tud használni. Összesen száz olvasónk, egyenként 50 ezer forintos utalvánnya­l fog gazdagodni, a kérdés már csak az, hogy ön lesz-e a következő nyertesünk? Játékunk a jól megszokott módon zajlik: kaparja le a címoldalon található matricát, és amennyiben három egyforma ikonra bukkan, nyert!

Játsszon ön is velünk banki, cipős, élelmiszer-, drogériai, lakberende­zési, MediaMarkt- és C&A-utalványai­nkért. A nyertes bejelentke­zését hétköznap 8–18 óra között, szombat-vasárnap 8–16 óra között a 06-1-5056260-as telefonszá­mon várjuk! A játék november 14-ig tart.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary