Blikk

Bereczki kiakadt Cookyékra a gyerekeik miatt

- B. I.

Cooky és Debóra mindent bevetett, a pár mégis kiesett BUDAPEST — Már az értékelésn­él egyértelmű­vé vált: Bereczki Zoltán nagyon kiakadt azon, hogy Cooky és kedvese, Szécsi Debóra a két kisfiukat is bevetette a táncparket­ten a siker érdekében.

A Dancing with the Stars zsűritagja azon hírességek egyike, aki nem mutogatja gyermekeit, sőt szinte nem is beszél róluk. A Rádió 1 sztárja és szerelme azonban még a színpadra is felvitte Kevint és Nátánt.

– Abban, amit most láttunk, nincs társadalmi egyetértés, és nagyon messze menne el az értékelés, ha kitérnénk rá – utalt Bereczki az adásban arra, mennyire nem nézi jó szemmel, hogy kisgyereke­ikkel próbáltak szavazókat szerezni Cookyék.

A Blikk munkatársa­i fültanúi voltak, amint a következő reklámszün­etben az énekes a mikrofonjá­n keresztül a vezérlővel egyeztet a történtekr­ől.

– Tartom, amit mondtam, és ezzel minden gyerekpszi­chológus is egyetérten­e – érvelt a véleménye mellett a színész, majd arrébb vonult, hogy ne lehessen tovább hallani a véleményét.

Cookyék máshogy vélekednek erről. – A műsor témája az emlékek voltak, és nekünk Debivel a legfontosa­bb emlékeket a gyermekein­k adják. Kevin és Nátán imádja a kamerát, ezt is nagyon szerették, egyébként is egészséges, jól fejlődő, boldog gyerekek. Nekem csak ez a fontos, a család a legfontosa­bb, nem szavazatok­at szerettünk volna gyűjteni – jelentette ki Cooky.

– A társadalom­ban rengeteg más dolog van, amely rosszat tesz a gyerekekne­k. Mi együtt neveljük a fiúkat, és ez a fontos – tette hozzá Debóra.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Tehetségek
Szüleik szerint a gyerekek imádnak szerepelni, és most is élvezték a show-t a TV2 stúdiójába­n
Tehetségek Szüleik szerint a gyerekek imádnak szerepelni, és most is élvezték a show-t a TV2 stúdiójába­n
 ?? ?? Őszinte
A zsűritag nem titkolta, hogy ellenére van a gyerekek szerepelte­tése
Őszinte A zsűritag nem titkolta, hogy ellenére van a gyerekek szerepelte­tése
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary