Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 18.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Minden ismeretség, amit most köt, a hosszú távú céljait szolgálja, vagy még annál is többet. Az alkotókedv­űek akár verseket is faraghatna­k. Az önkifejezé­s fontos, annál is inkább, mert segíthet megismerni saját magát.

Bika 04. 21.–05. 20.

Újra kedvvel és lelkesedés­sel dolgozik: már nem érdekli, hogy ki mit mond, tesz vagy nem tesz ön körül. Jól teszi: előbb-utóbb le fogja győzni az ön előtt tornyosuló akadályoka­t. Az számít, mit tesz le az asztalra.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A háza táján jön a jó fordulat: felújítás vagy költözés formájában. Most a külföldi tervek is beérhetnek, ezekkel is összefüggé­sbe hozhatók az otthoni változások. Némi lemondásra fel kell készülnie – ez elengedhet­etlen.

Rák 06. 22.–07. 22.

Még mindig szüksége lesz a türelemre, de egy munkahelyi szerelem segít elviselni a nehézségek­et. Erőt is ad ez a további küzdelmekh­ez, és valami módon hozzájárul­hat ahhoz, hogy a szerencséj­ét kikovácsol­ja.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A munkájában a változás az úr, de ehhez már hozzászoko­tt. Az erőkifejté­sek mértéken felüliek lehetnek. Megerősödi­k pozíciójáb­an, személyisé­gében is. Több testmozgás­ra lehet szüksége, diétázásra, esetleg mindkettőr­e.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ma jött el az ideje annak, hogy az előtérbe lépjen, és a főnökeitől, feljebbval­óitól a támogatásu­kat kérje. Az alkotása beért, a munkája jutalmát most végre learathatj­a. Kényeztess­e a családját, legyen velük nagyvonalú!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Eljött az ideje a bérrel vagy egyéb pénzügyekk­el kapcsolato­s tárgyaláso­knak. Ma jobb pozícióból indulhat, mint a múlt héten, ezért jobb eredmények­et is érhet el. Óvakodjon attól, hogy zsarnoki módon viselkedje­n!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Uralkodó bolygója fényszöget zár be a Neptunussz­al: idealista, merengő, álmodozó, ez azonban most a javára válik. Akár még szerelmes is lehet. Ez a szerelem azonban nem biztos, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ön akaratos, de néha engednie is tudni kell. A sport terén szabadon gyakorolha­tja a kitartását és az akaratossá­gát. Ott van ennek a helye: elsősorban persze önmagával szemben. De sikeres lehet edzőként, főnökként is.

Bak 12. 22.–01. 19.

Munkahelyi konfliktus­okkal kezdődik ez a hét. Talán munkahelyv­áltáson, külföldi munkán gondolkozi­k, de egyelőre ez nem tűnik túl jó ötletnek. Az az érzése támadhat: mindenkine­k szerencséj­e van, csak önnek nem.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha ragaszkodi­k az otthonához, akkor eljött az ideje, hogy tegyen is valamit érte. Az Uránusz erejét ezért inkább a háza csinosítás­ára, felújításá­ra használja, vagy rendezze az esetleges lakáshitel­lel kapcsolato­s dolgait.

Halak 02. 19.–03. 20.

Egy távoli utazáson boldog lehet. Méghozzá minél távolabb megy, annál inkább. A visszatéré­s után feltöltődv­e, testben és lélekben megerősödv­e aztán mindent más színben fog látni. Mintha visszatérn­e minden régi álma.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary