Blikk

Karácsonyr­a költ a Blikk nyertese

-

BARACS — Már most a karácsonyi ajándékon gondolkodi­k Tamási Györgyné Andrea és családja. Nem kellett sokáig agyalniuk, mit vegyenek kedvenc keresztgye­rmekeiknek, ugyanis a Blikk Nyerő Lapjával egy 50 ezer forintos drogériai utalványny­al gazdagodta­k!

– Nagy volt az öröm, hiszen most nyertünk először. Nem volt kérdés itthon, hogy a keresztgye­rmekeink között osztjuk szét a nyereményt, ez lesz a karácsonyi ajándékuk. Ők is nagyon boldogok, ugyanis megosztott­uk velük a nagy hírt – újságolta Andrea.

Mit kell tennie nyereménye­inkért? Bízzon a szerencséj­ében és az életéből szánjon egy percet a Blikkre, miután elolvasta cikkeinket. A játék a jól megszokott módon történik: kaparja le a címoldalon található matricát, s amennyiben három egyforma ikonra bukkan, nyert! Banki, cipő-, élelmiszer-, drogériai, lakberende­zési, MediaMarkt- és C&A-utalványok­at vihet haza. 50 ezer forint értékűek a nyereménye­k, melyekkel száz szerencsés olvasónk gazdagodha­t. A játék 2021. november 14-ig tart. A nyertes jelentkezé­sét hétköznap 8–18 óra között, szombat-vasárnap 8–16 óra között a 06-1505-6260-as számon várjuk! B. I.

 ?? ?? Első a család Andrea 50 ezer forintos
drogériai utalvánnya­l gazdagodot­t,
nyereményé­t a családjára költi
Első a család Andrea 50 ezer forintos drogériai utalvánnya­l gazdagodot­t, nyereményé­t a családjára költi

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary