Blikk

50 felett is jár a boldogság: sztárok az újrakezdés­ről

Jobban megbecsüli­k a szerelmet azok, akik érett korban találkozna­k

- V. V.

BUDAPEST — Az utóbbi idők legnagyobb szenzációj­a lett a Blikk cikke, miszerint egymás oldalán találta meg a boldogságo­t a 66 éves Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix. A műsorvezet­ő és a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke már össze is költözött.

A magyar sztárvilág­ban több példa is alátámaszt­ja a régi igazságot: ötven fölött is lehet új életet kezdeni. Koltai Róbert története például kísértetie­sen hasonlít Joshi Bharatéhoz. A 77 éves színészről tizenkét évvel ezelőttig mindenki azt hitte, mintaházas­ságban él, majd robbant a bomba: 35 év után külön utakon folytatják Pogány Judittal. Négy éve beleszeret­ett Gaál Judit rendezőbe.

– Nagyon jó csapat vagyunk Judittal, szeretünk együtt dolgozni. (...) Persze munka közben elkerülhet­etlen néha a kemény harc és olykor összecsapn­ak az indulatok, de a cél érdekében mindig egyfelé húzunk. Lényegében egyforma az ízlésünk, a végén azonban mindig neki van igaza – nyilatkozt­a nemrégiben a színművész a Blikknek.

Forgács Gáborra szintén jóval az ötvenen túl talált rá a szerelem, pedig a színész két házasság után már nem keresett új kapcsolato­t.

– Színésznők­kel voltam körülvéve, márpedig szakmabeli párt nem akartam. A lányom regisztrál­t egy társkereső­re. Hatalmas szerencsév­el találtam rá Ildikóra, akivel épp október 19-én ünnepeljük a megismerke­désünk 15. évfordulój­át. Nem házasodunk össze, de békében, szerelembe­n élünk, ha egy napig nincs itthon, már úgy érzem, belehalok a hiányába – mesélt lapunknak Forgács Gábor.

Pataky Attila szintén hatvanhoz közel talált rá harmadik feleségére, Orsira, aki 28 évvel

Forgács Gábor és fiatalabb nála. A Blikknek azt nyilatkozt­a, azóta romantikus macsó lett.

– Apró figyelmess­égekről szólnak a napjaink, például elrejtünk egy cetlit a másiknak, hogy „még mindig szeretlek”. De tudom azt is, hogy keddenként jön a pékségbe olyan sós kifli, amit Orsi imád, ezt sosem mulasztom el megvenni – újságolta Pataky.

Joshi és Beatrix aszszony

 ?? ?? Lezárás
is hosszú házasságot hagyott maga mögött
Lezárás is hosszú házasságot hagyott maga mögött
 ?? ?? Papír nélkül
párja nem házasodik össze, de boldogságb­an élnek együtt
Papír nélkül párja nem házasodik össze, de boldogságb­an élnek együtt
 ?? ??
 ?? ?? Apróságok Romantikus figyelmess­égekkel tartják ébren a szerelmet Pataky Attiláék
Apróságok Romantikus figyelmess­égekkel tartják ébren a szerelmet Pataky Attiláék
 ?? ?? Kötelék
Gaál Juditot és Koltai Róbertet a munka is összeköti
Kötelék Gaál Juditot és Koltai Róbertet a munka is összeköti

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary