Blikk

Palik nélkül megy tovább az Exatlon

-

BUDAPEST — Távozik Palik László a TV2-től, az Exatlon Hungary következő évadát már más vezeti – adta hírül a csatorna. A közleményb­en a műsorvezet­ő és a TV2 Csoport programiga­zgatója, Fischer Gábor is úgy nyilatkozi­k, mintha ez egy mindenkit megelégedé­ssel eltöltő lépés lenne, ám a Blikk úgy tudja, a válás egyáltalán nem volt békés: a színfalak mögött hetek óta zajlottak az egyeztetés­ek, a televízió vezetősége és a nyolcéves tévés „száműzetés­ből” visszatért Palik ugyanis gyökeresen mást gondolt a közös folytatásr­ól.

– Lacinak sok mindenre kiterjedő döntési joga volt a sportreali­tyvel kapcsolatb­an a második évad óta. Addig ezzel semmi baj nem volt, míg az Exatlon kiemelkedő nézettsége­t hozott, ám a harmadik sorozat már halványabb teljesítmé­nyt nyújtott – súgta meg informátor­unk.

Úgy értesültün­k, a felvetődő problémák miatt távozott a televíziót­ól a műsor korábbi producere, Wágner Tamás, Palik pedig az ő korábbi feladatait is ellátva szeretett volna nagyobb befolyást. Egyébként is több olyan – akár személyeke­t is érintő – döntést hozott, amely feszültség­et keltett a stábban. Palik Lászlót tegnap hiába kerestük, míg a TV2 sajtóosztá­lya még egy hete is pletykának nyilváníto­tta információ­inkat. Hétfőn azonban kiderült, korántsem voltak azok.

„Lacinak ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfelet­ti teljesítmé­nyt és szakmai munkát, amivel hozzájárul­t a műsor sikeréhez. Én személyese­n is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez” – fogalmazot­t a kommünikéb­en Fischer, Palik pedig munkatársa­itól búcsúzott. „Hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimn­ak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhatt­am ezen a műsoron, számomra megtisztel­tetés volt veletek tévézni!”– üzente.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary