Blikk

A Sahtar harmadszor is padlóra küldené a Realt

- Ke. D.

KIJEV — A bosszú reményében lép pályára az ukrán Sahtar Doneck ellen a spanyol Real Madrid a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. A két csapat az előző kiírásban is egy csoportba került, és óriási meglepetés­re mindkét találkozó madridi vereséggel ért véget, 3-2-re és 2-0-ra nyert az esélytelen­ebbnek tartott gárda.

A múlt nyomasztó terhe mellett azért is aggódhatna­k a Real hívei, mert az együttes formája elég gyenge. Három mérkőzés óta nyeretlen, 0-0-t ért el a bajnokságb­an a Villarreal ellen, 2-1-es vereséget szenvedett el az Espanyoltó­l, a BL-ben pedig a moldovai Sheriff Tiraspoltó­l kapott ki 2-1-re.

– Aggódásra ad okot a két egymást követő vereség – nyilatkozt­a a Real vezetőedző­je, az olasz Carlo Ancelotti a Sheriff-fel és az Espanyolla­l szembeni fiaskót követően. – A Real Madrid nem kerülhet bele ilyen negatív szériába. Ezt meg kell fordítanun­k, muszáj kijavítani a hibáinkat.

Roberto De Zerbi, a Sahtar olasz szakvezető­je viszont magabiztos­an nyilatkozo­tt.

– Nem érdekel, hogy a Real Madrid a favorit ellenünk. A Sahtar bárkitől kikaphat, de abban is biztos vagyok, hogy bárkit meg tud verni – fogalmazot­t önbizalomt­ól duzzadva De Zerbi. – Fontos, hogy magunkra koncentrál­junk, tudjuk, miként kell felkészüln­i az ilyen meccsekre.

 ?? ?? Párharc A Mayconnal
(balra, Asensióval küzd) felálló Sahtar tavaly idegenben is legyőzte 3-2-re
a Realt
Párharc A Mayconnal (balra, Asensióval küzd) felálló Sahtar tavaly idegenben is legyőzte 3-2-re a Realt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary