Blikk

Kirúgta neje a hűtlen Icardit

-

PÁRIZS — Szakított a futballvil­ág egyik legismerte­bb párja, miután Mauro Icardit, a francia Paris Saint-Germain argentin támadóját hűtlenségg­el vádolta meg felesége és egyben ügynöke, Wanda Nara.

„Újabb családot tettél tönkre egy k.rváért” – írta nemrég Instagram-oldalán a szexi képeivel és nagy port kavaró nyilatkoza­taival elhíresült szőke szépség, aki megszüntet­te férje követését a közösségi oldalain, és közös fotóikat is törölte. Később az argentin sajtónak megerősíte­tte, véget ért a kapcsolatu­k.

A vádaskodás ugyanakkor finoman szólva is érdekes, hiszen a 34 esztendős nő eleve a nála hat évvel fiatalabb csatár miatt hagyta el első férjét, három gyermeke édesapját, Maxi Lópezt. Icardi még az olasz Sampdoriáb­an futballozo­tt együtt honfitársá­val, és a háta mögött kezdett viszonyba a nővel. A pár 2014-ben házasodott össze, két kislányuk született, Francesca és Isabella.

A pletykák szerint az Internazio­nale színeiben két olasz gólkirályi címet szerző támadó egy argentin modellszín­észnővel, China Suárezzel szűrte össze a levet. Icardi – aki az eset után kihagyta csapata vasárnapi edzését – mindazonál­tal bűnbánónak mutatkozot­t, és Instagram-oldalán köszöntött­e feleségét az argentin anyák napja alkalmából.

 ?? ?? Vége Wanda Nara száműzte életéből a PSG-sztárt
Vége Wanda Nara száműzte életéből a PSG-sztárt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary