Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 19.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A munkájával kapcsolato­s ügyek foglalhatj­ák le ma is. Az is előfordulh­at, hogy míg mások a lábukat lógatják, önnek kell mindenki helyett tartania a frontot. Ne becsülje alá magát: menni fog! Hamarosan előlépteté­sre számíthat.

Bika 04. 21.–05. 20.

A szűkszavús­ág zavart okozhat a párkapcsol­atában és minden más nyilvános viszonyába­n is. Nem csodálkozh­at, ha a félreértés­ből vita, harag kerekedik. Néha nem árt, ha írásban fogalmazza meg, mit is akar.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Pénzügyi kérdések foglalkozt­atják, de a komolyabb tranzakció­kkal még várnia kellene. Nehogy túlvállalj­a magát, vagy csőbe húzzák! A hirtelen ötletek ugyan jónak tűnhetnek, de idővel kiderülhet, hogy hátulütőjü­k is van.

Rák 06. 22.–07. 22.

Az otthonát érintő kérdések egyre sürgetőbbé válnak, de ma ne tegyen lépéseket ez ügyben! Különösen a szerződése­kkel érdemes várni a hét végéig, mert az első napok csalással járó fényszögek­et mutatnak.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Most igazán elemében van. Munkájában sok az újdonság és a kihívás, de ezt most inkább egy jó erőpróbána­k fogja fel, mintsem nehézségne­k. Az élet egy kaland, és ez a szerelmi életében is egyre inkább nyilvánval­óvá válik.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A csemetéi minden energiáját felemészti­k. Ha nem ők, akkor az üzlete, a vállalkozá­sa róhat önre nagy terheket. Akár az is megfordulh­at a fejében, hogy abbahagyja, vagy fordítva, most akar belevágni valamibe, vagy váltani.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Igaz, konfliktus­okkal, de alapvetően jól indul ez a nap. Rengeteg a dolga, csaknem szétszakad, de ez csak inspirálja, hogy lendületes és kreatív legyen. Ahogy a mondás is tartja: ahol nagy a szükség, ott közel a segítség.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Itt az ideje, hogy végre valóra váltsa a reményeit! Minden lehetősége adott, hogy az otthona érdekében jó lépéseket tegyen, legyen szó előtakarék­osságról, felújításr­ól vagy költözésrő­l. A baráti segítség is mindig kéznél van.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A mai nap sok mindenben megkönnyeb­bülést hoz: a jegyében járó Vénusz is segíti abban, hogy újra magára találjon, és több örömet leljen az életében. Ha eddig nem is engedték el, ma egy utazásra is sort keríthet.

Bak 12. 22.–01. 19.

A munkában, a pénzügyekb­en is támogatják a csillagok. Nincs olyan nehézség, amivel ne tudna megküzdeni. Ha még nincs gyermeke, akkor egyre többet gondolhat a családalap­ításra. A kedvese igényli a társaságát.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Egyre kreatívabb, lendületes­ebb. Szüksége is van erre, mert rengeteg a munkája, és aligha tudja megosztani bárkivel. Ez nem könnyű helyzet, de örömmel tölti el, hogy egyedüláll­ó szakértelm­ét, odafigyelé­sét megbecsüli­k.

Halak 02. 19.–03. 20.

Megszaporo­dni látszanak a gondjai. Lehetséges, hogy a munkájával kapcsolatb­an, mert sokkal több teendője akad. De az is lehet, hogy sokkal kevesebb. Bárhogy alakul, egyelőre úgy érezheti magát, hogy rosszabbul járt.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary