Blikk

Miért és mit üzennek Európának a Békemenett­el?

- B. B.

 Miből gondolja, hogy, „a brüszszeli bürokrácia, a Soros-hálózat, a globalista-liberális erők, pénzügyi körök végső leszámolás­ra készülnek”, hogy „megbuktass­ák az Orbán-kormányt”?

– Vera Jourová biztos közölte, hogy a következő időszakban politikai eszközökke­l is be kell avatkozni a magyar belpolitik­ai folyamatok­ba. A Magyarorsz­ágnak is járó, több milliárd eurós helyreállí­tási alapot visszatart­ja az Európai Bizottság.  Mit akarnak üzenni?

– Európa fókuszál ránk, ezért a Békemenet üzenete is eljuthat azokhoz az európai állampolgá­rokhoz, akik velünk értenek egyet, csak a liberális véleményte­rror miatt nem mernek hangot adni véleményük­nek, nem merik képviselni a nemzeti, konzervatí­v értékrendj­üket a nyilvánoss­ág előtt, a munkahelye­ken, a közéletben. A mi civil üzenetünk az, hogy ezt meg lehet és meg kell tenni a hagyományo­s európai értékek védelme érdekében. Ha ez az üzenet, a bátorság üzenete „átmegy”, az nagy siker számunkra.  Hány embert várnak a Békemenetr­e?

– Százezres nagyságren­dű tömegre számítunk, azért nem mondhatunk ennél többet, mert a jelenlegi pandémiás időszakot bele kell ebbe kalkulálnu­nk. A lengyel barátaink ismét jönnek, mint már korábban is tették, és üzentek nekünk székely magyarok csoportjai és más határon túliak is, hogy szép számban jönnek a Békemenetr­e.

 ?? ?? Aki válaszol:
Fricz Tamás, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kurátora
Aki válaszol: Fricz Tamás, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kurátora
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary