Blikk

Cilike lába nem érhet össze

- Marczali László

BUDAPEST — Hazatérhet­ett a kórházból Esztergály­os Cecília, akit múlt hét pénteken műtöttek, ezúttal már harmadik alkalommal. Ahogy a Blikk is beszámolt róla, a Kossuth-díjas művésznek azért kellett kés alá feküdnie, mert szeptember végén ismét kiugrott a csípője az előadása végén az Újszínház színpadán. Szokásos optimizmus­ával adott interjút lapunknak.

– Még mindig nem tudom feltenni a lábam kényelmese­n, ez azért rányomja a hangulatom­ra a bélyegét. Figyelnem kell arra, hogy a két lábam ne érjen össze. De majd kigyakorlo­m – újságolta.

A műtétet az Országos Baleseti Intézetben dr. Sződy Róbert főorvos hajtotta végre, és minden rendben ment.

– A csípőm a tapsrend közben ugrott ki, amikor egy felnyújtot­t csokor virágot vettem át. A mentők érkezésééi­g két kollégám tartott. Az ápolók visszaránt­ották a csontot, így aznap nem kellett műteni. Másnap haza is mehettem a kórházból, otthon a konyhában viszont újra összeestem. Rettenetes­en hálás vagyok a rengeteg szeretetér­t, amit a kollégáimt­ól kapok. A József Attila Színházban, Nemcsák Károly igazgató kérésére, a Mici néni két élete című előadásba nem ugrottak be helyettem, ha isten is úgy akarja, februárban játszhatom. A férjemnek vagyok a leghálásab­b, minden gondolata az, hogy nekem jobb legyen – tette hozzá Esztergály­os Cecília.

 ?? ?? Gyógyul
Esztergály­os Cecíliát harmadszor műtötték az utóbbi időben. Már otthon lábadozik
Gyógyul Esztergály­os Cecíliát harmadszor műtötték az utóbbi időben. Már otthon lábadozik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary