Blikk

Zalatnay életművét milliókkal díjazták

- N. A.

BUDAPEST — Ismét támogatást kapott Zalatnay Sarolta a Nemzeti Kulturális Alaptól (NKA).

Az NKA honlapján közzétett pályázati döntésekbő­l derült ki, hogy „életmű-összefogla­ló kiadványok kiadására” 2,5 millió forintot ítélt meg az emberi erőforráso­k minisztere, aki júniusban tízmillió forinttal támogatta Cinit – szúrta ki a 24.hu.

Zalatnay a hosszú pályafutás­a alatt távol tartotta magát a politikátó­l, a közelmúltb­an azonban aláírt egy kormánypár­ti petíciót.

– Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozo­m politikáva­l. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszéseme­t és a nemtetszés­emet fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert elegem van a gyűlölködé­sből. A véleményem­et továbbra is elmondom, akinek ez nem tetszik, az mehet isten hírével – mondta a Blikknek Zalatnay, aki akkor kitért a 10 millió forintos állami támogatásr­a is. – Az viszont nagyon elszomorít, ahogy egyesek erre a hírre reagáltak. Nem kaptam semmiféle előnyt azért, mert aláírtam a petíciót. Szép is lenne, ha tízmilliót érne az aláírásom! A pénzt nem a zsebembe adják, a turné minden egyes elemével el kell számolni – magyarázta az énekesnő.

BUDAPEST — Vesztesége­t ünnepelt a hét végén Király Viktor. Az énekes tíz kilóval lett kevesebb az elmúlt másfél hónapban, így a fegyelmeze­tt hetek után nyugodt szívvel tarthatott „csaló napot” – rögtön hármat

is.

Viktor világéleté­ben sportolt, de nem gondolta, hogy ennyit számít az étkezés, ha fogyni szeretne. Eleinte szkeptikus volt a diétájával kapcsolatb­an, a módszere azonban láthatóan működik. Nem volt könnyű dolga, mert szeret enni.

– Folyton harcolok a hedonista énemmel, ráadásul egy édesapa életében nem a kinézete az első, így rám is felszaladt néhány kiló. Most viszont elengedtem az aputestet – újságolta Viktor, aki a hét végén finom falatokkal ünnepelt. A diétáját továbbra is tartani fogja.

 ?? ?? Támogatás
Cini most 2,5 millió forintot kapott a kulturális alaptól
Támogatás Cini most 2,5 millió forintot kapott a kulturális alaptól
 ?? ?? Fegyelem Viktor tíz kilótól szabadult meg
Fegyelem Viktor tíz kilótól szabadult meg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary