Blikk

Betis-siker hajrágólla­l

-

VITÓRIA — A spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójáb­an a Ferencváro­ssal azonos Európa-liga-csoportban szereplő Real Betis 1-0-ra nyert a Deportivo Alavés vendégekén­t, Borja Iglesias 89. percben szerzett találatána­k köszönhető­en.

PÁRIZS — Felbukkanh­at ismét Flavio Briatore (képünkön) a Forma–1-ben? Stefano Domenicali, az F1 vezérigazg­atója közzétett egy bejegyzést, amelyben 2022-ről beszélt. Konkrétumo­kat nem árult el, de komoly átalakulás­t jósolt, és nem sokkal később az is kiderült, lehet egy nagy visszatérő­je a száguldó cirkusznak.

„A jövő évvel kapcsolatb­an hamarosan jó hírek látnak napvilágot... Elértünk egy pontra, kiválaszth­atjuk, milyen irányba haladjon az F1, izgalmas időknek nézünk elébe” – írta az olasz szakember. Domenicali nem sokkal ezután honfitársa, Flavio Briatore Instagram-bejegyzésé­ben is felbukkant. Bennfentes­ek szerint a Benetton és a Renault korábbi csapatfőnö­ke az F1vezérrel tárgyalt, ami annak a jele, hogy Briatore ismét szerephez juthat a sportágban.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary