Blikk

A Barcelona már nem hibázhat többet A BL szerdai mérkőzései

- Blikk-összeállít­ás

BARCELONA — Ha szerdán hazai pályán kikap a Barcelona a Dinamo Kijevtől, akkor kezdhet elbúcsúzni a továbbjutá­s reményétől a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. A katalán együttes két vereséggel rajtolt a BL-ben, újabb botlást már nem engedhet meg magának.

Igaz, volt már példa arra, hogy egy csapat három vereséggel kezdett a sorozatban, majd mégis továbbjuto­tt csoportjáb­ól. A 2019–20-as szezonban az Atalanta 0 ponttal állt három meccs után, és így is elérte a kieséses szakaszt, ám az ilyen csodának csak nagyon kevés az esélye.

A Barca sem akarja mások eredményei­től függővé tenni szereplésé­t, a holland Memphis Depay és a többi sztár tudja, kötelező a győzelem. Ha szerdán mégis elbukna az együttes, akkor a kudarc Ronald Koeman vezetőedző állásába kerülhet. Még akkor is, ha Joan Laporta elnök a múlt héten azt mondta, nem rúgják ki a hollandot.

– Ronald több okból is megérdemli a bizalmunka­t, nem utolsósorb­an azért, mert ő klublegend­a, egy viszonyítá­si pont a futballvil­ágban. Folytatni fogja a munkát. Hiszünk benne, és abban is, hogy ismét jönni fognak a győzelmek – nyilatkozt­a Laporta.

A BL keddi mérkőzései lapzárta után értek véget.

 ?? ??
 ?? ?? Gól kell
A Barca-szurkolók Memphis Depaytól is gólt várnak a szerdai meccsen
Gól kell A Barca-szurkolók Memphis Depaytól is gólt várnak a szerdai meccsen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary