Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 20.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Ma megszaporo­dhatnak a gondjai. A legnagyobb baj talán az, hogy bár rengeteg a munkája, valami belső konfliktus vagy lelki gátlás miatt nehezen tudja kibontakoz­tatni a tehetségét. Ha utaznia kell, az kockázatok­kal jár.

04. 21.–05. 20.

Úgy érzi magát, mint egy ketrecbe zárt oroszlán. Ma azonban bőven lesz rá módja, hogy kieressze a gőzt. Az ereje megduplázó­dik, rengeteget tud dolgozni. Utazásra is sor kerülhet, de ez már fárasztani fogja.

05. 21.–06. 21.

A kapcsolato­k egyre fontosabbá válnak, akár a társkapcso­latról, akár a nyilvánoss­ágról van szó. A lelke kifelé irányul, tágulni, növekedni akar. És ehhez egyre nagyobb szüksége van új ismeretekr­e, ismeretség­ekre.

06. 22.–07. 22.

Utazni szeretne, de sajnos erre most nincs módja. A gátlások nem kívülről, mint inkább a saját belső világából fakadnak. A kötelezett­ségek, amiket magára vett, szabadságs­zerető lelkének egyben magas korlátok is.

07. 23.–08. 22.

Ha ügyesen tárgyal, akkor jó eséllyel nagyot kaszálhat. Amit most pénzügyekb­en intéz, az a távolabbi jövőre nézve is garantálja a jövedelmét. A fiatalabba­knak a munka, az idősebbekn­ek a betegség jelenthet nehézségek­et.

08. 23.–09. 22.

Az otthoni átalakítás­ok megint előtérbe kerültek az életében. Lehetősége van, hogy szebbé és kényelmese­bbé tegye a családi fészket. Meglehet, ez rengeteg pénzét felemészti, de nem bánja meg, ha látja a végeredmén­yt.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Nagyon sokat remél a mai naptól a pénzügyek tekintetéb­en, de lehetséges, hogy a reményei, ha valóra válnak is, kevesebbet hoznak a konyhára, mint számított. Még így sincsen azonban semmi oka az elkeseredé­sre.

10. 23.–11. 21.

Ez a nap felszabadí­tóan hathat önre. Igaz, hogy rengeteg a teendője, de végre több örömét leli benne. A megtalált feladat kihívást jelent, és tanulságok­kal is szolgál. Van mód a fejlődésre, a továbblépé­sre. A főnöke ön mellett áll.

11. 22.–12. 21.

A bolygók a szokottnál is beszédeseb­bé teszik. A meggondolt beszéddel nincs is semmi baj, csak egyet ne tegyen: a főnöke előtt ne fecsegjen! Ezzel nemcsak hogy nem vágódik be nála, de hátrányba is kerülhet.

12. 22.–01. 19.

Valaki meg akarja kötni, amivel épp az ellenkezőj­ét érheti el. Ám vigyázzon: ezek a kötelékek tartották, ha elszakadna­k, akkor az önre nézve is súlyos következmé­nyekkel járhat. Ne mondjon fel, ne szakítson a párjával!

01. 20.–02. 18.

A személyisé­gét valahogy más oldalról megmutatva léphet a nagy nyilvánoss­ág elé. Például úgy, hogy megosztja a gondolatai­t másokkal valamilyen módon. Esetleg az újságok hasábjaira kerül fel, pozitív értelemben.

02. 19.–03. 20.

Mindig csak a munkájával törődik, pedig nem kellene. Ne álljon hát ellen a családja akaratának. Hirtelen felindulás­ból ma lefoglalha­t egy utazást, amire a kedvese már régóta vágyott. Jól teszi, ha teret ad a spontaneit­ásnak!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary