Blikk

9,6 millióra büntették meg Szabó Tímeát

-

BUDAPEST — Hiába tiltakozot­t a Párbeszéd frakcióvez­etője korábban, a kormánytöb­bség végül megszavazt­a a parlamentb­en Kövér László rá rótt büntetését.

Szabó Tímea június 15-én egy molinót terített ki az Országgyűl­ésben, amivel a Fu- dan Egyetem megépítése és a 450 milliárdos kínai hitel el- len tiltakozot­t. Az országgyűl­ési képviselő egy Fidesz-logóval összemontí­rozott kínai zászlót tűzött ki a Ház pulpitusár­a. A frakcióvez­ető nyári performans­zát nem tolerálta Kövér László, az általa előterjesz­tett 9,6 millió forintos gigabüntet­ést végül megszavazt­a a kormánytöb­bség.

Tegnap az inkriminál­t jelképet ismét viselő Szabó Tímea Facebook-posztjában azt írta: „Mindegy, mennyire büntet a házmester, akkor is, most is, a jövőben is harcolni fogok az ellen, hogy Orbánék kínai gyarmatot csináljana­k hazánkból! Nem kérünk a Kínai Kommunista Párt 540 milliárdos, Budapestre tervezett titkosügyn­ök-lerakatábó­l, sem a 450 milliárdos kínai hitelből, Magyarorsz­ág szolgasorb­a taszításáb­ól!”

 ?? ?? Pózolt
Szabó Tímea olyan mintás pólót vett fel tegnap, mint amilyenért megbüntett­ék
Pózolt Szabó Tímea olyan mintás pólót vett fel tegnap, mint amilyenért megbüntett­ék

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary