Blikk

Kettős állampolgá­r lett Ubrankovic­s

- Cs. H.

BUDAPEST — Egy év után hazatért Magyarorsz­ágra Ubrankovic­s Júlia. A színésznő tíz éve él kétlaki életet, folyamatos­an ingázik az Egyesült Államok és Magyarorsz­ág között.

– Idén februárban kettős állampolgá­r lettem, így már nincs kötelező tartózkodá­si időm, akkor repülök és oda, amikor csak szeretnék. A vírus miatt persze nem volt egyszerű a helyzet, de örülök, hogy újra itthon vagyok, mert nagyon hiányzott a családom – vallotta be lapunknak a színésznő, akinek nevét idehaza A tanár című sorozat kapcsán ismerte meg az ország.

Bár 2018-ban viharos körülménye­k között távozott az RTL Klub produkciój­ától, mert nem jött ki a főszereplő Nagy Ervinnel, ám a szakítás után sem kellett panaszkodn­i a lehetősége­kre.

– Utólag mondhatom, ha akkor az a kiválás nem történik meg, egy csomó dolog másképp alakul az életemben, sőt munkákról maradtam volna le – jelentette ki Ubrankovic­s Júlia. – Amikor 2019ben visszajött­em Amerikába, New

Yorkban színpadra álltam A kutya, az éj és a kés című darab ősbemutató­jával. Tavaly a Netflix kért fel egy sorozatra, az Árnyék és csont című szériában játszottam, majd forgattam krimit Vivica Foxszal.

A színésznő egyelőre nem tudja, hogy meddig marad Budapesten, ám jelenleg castingokr­a jár. Korábban az a hír járta, Amerikában a szerelem is rátalált.

– Ahogy jött, úgy ment is, nincs most senkim, majd lesz biztosan – mondta a színésznő. – Ezen nem görcsölök.

 ?? ?? Honvágy Ubrankovic­s Júlia hazajött, mert hiányzott a családja
Honvágy Ubrankovic­s Júlia hazajött, mert hiányzott a családja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary