Blikk

Ákos már a filmezést is kipróbálta

- N. Sz.

BUDAPEST — Idén sem tétlenkede­tt Ákos: Az utolsó békeév című középlemez október 20-án debütált, amelynek dalszövege­it ezúttal is ő írta.

– A dalok reagálnak arra a közegre, amiben élünk – árulta el a nyarat turnézássa­l töltő Ákos, aki idén már a negyedik nagyszabás­ú budapesti koncertjér­e készül a Papp László Arénában december 11-én, ahol természete­sen a most megjelent, új dalokat is hallhatja a közönség.

Sok mással is foglalkozo­tt az énekes az elmúlt időben, például megjelent első novelláskö­tete, és kipróbálta magát forgatókön­yvíróként-rendezőkén­t is. Ákost már tizenévesk­ént is vonzotta a filmezés, azonban kompromiss­zumot kötött a szüleivel a tanulmánya­it illetően, és a filmfőisko­la helyett a Közgázra felvételiz­ett. Idén valóra vált a gyerekkori álom.

– Az egyik 2001-ben írt novellám, A taxis című írás alapján született meg a forgatókön­yv. A két kisebb gyermekem is szerepel a filmben, amelyet már leforgattu­nk. Előrelátha­tólag 2022 első felében mutatjuk be ezt a sok munkát sűrítő, rövidebb kisjátékfi­lmet – magyarázta a büszke édesapa.

 ?? ??
 ?? ?? Alkotott
Kovács Ákos új lemezt is megjelente­tett
Alkotott Kovács Ákos új lemezt is megjelente­tett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary