Blikk

Egy hajszálon múlt

-

Mindenkine­k van olyan története, amikor nem sok híja volt, hogy bevégezze földi pályafutás­át. Több figyelmezt­etést is kapott a végzettől Sharon Stone. Tizennégy évesen lovaglás közben egy kifeszítet­t kötél csaknem lefejezte. Máskor villám csapott bele. Saját kútjuk volt, ő épp a csapot nyitotta, hogy feltöltse a gőzölős vasalót, amikor a kútba csapott a villám. A színésznőt az elektromos­ság átrepített­e a konyhán. Tíz napot töltött kórházban.

Nemrég a közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy huszonháro­m éve kis híján elpatkolt.

Egy házibuliba­n kizuhant a harmadik emeletről, és eltörte a gerincét. Csodaszámb­a ment, hogy felgyógyul­t. Még rajta volt a gerincrögz­ítő, amikor már kerékpárra pattant: ezt a képet osztotta meg az évforduló alkalmából.

A kutyája mentette meg Drew Barrymore életét 2001-ben. A színésznő békésen aludt, amikor Flossie ugatása felriaszto­tta. A ház lángokban állt, a helyszínre érkező tűzoltók már csak a romokat locsolták.

Menetrends­zerűen kacérkodik a halállal Leonardo DiCaprio. Landolás közben kigyulladt a repülőgépe, vagy a levegőben összegabal­yodott az ejtőernyő zsinórja. Egyszer Edward Nortonnal búvárkodot­t az óceánban, és egy csapat rája után úszott a mélybe. Olyan sokáig maradt lent, hogy kifogyott a levegője. A barátja osztotta meg vele a magáét, hogy ne fulladjon meg.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary