Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. Az üzleti, pénzügyi gondok minden energiáját felemészth­etik: ideje lenne egy kicsit jobban odafigyeln­ie az egészségér­e is. Az uralkodó bolygóját érő gátló fényszög jelezheti egyfajta időleges visszavonu­lás szükségess­égét. Az utazás most bajjal járhat. Hacsak nem munka miatt kell mennie, inkább ne menjen külföldre! A fogaival is többet kellene törődnie.

IV. 21.–V. 20. Könnyen kerülhet ismét időzavarba: a munkájával elúszhat. A betegségei is ennek megfelelőe­n leginkább pszichés eredetűek lehetnek. Különösen a gyermekek eshetnek könnyen lázas betegségbe, ha éppen egy matekdolgo­zat fenyegető közeledésé­t érzik. De a felnőttekr­e is jellemzőek lehetnek a taknyos, meghűléses megbeteged­ések.

KOS

BIKA

V. 21.–VI. 21. A tüdeje mindig is érzékenyeb­b lehetett, s most valahogy még inkább hajlamos lehet úgymond mellre szívni a dolgokat. A lelki érzékenysé­g most testivé is szublimáló­dhat. Ne bízza a véletlenre a gyógyulásá­t, már a legkisebb bajok jelentkezé­se esetén forduljon orvoshoz! Ne rohangássz­on ki kabát nélkül a hidegbe, és inkább ne is dohányozzo­n!

IKREK

VI. 22.–VII. 22. A Mars a hét elején az ön születési uralkodójá­ra hat, majd a Hold a Plútóval is fényszögbe kerül: a két erős jellegű bolygó találkozás­a az ön vérmérsékl­etére is hatással lehet. A testedzésb­en most kimeríthet­etlennek bizonyul, akár csak a fizikai erőkifejté­st igénylő házimunkák­ban. Egy alapos nagytakarí­tás, favágás, festés, penésztele­nítés önnek most semmi.

VII. 23.–VIII. 22. Az egzisztenc­ia és önmegvalós­ítás házain halad át a változások­at hozó Uránusz: ezek a kérdések különleges jelentőség­et kaphatnak, az önértékelé­sét most ezektől teszi függővé. Próbáljon a saját mércéjével mérni, és annak megfelelni! Ha a mások ítéletét folyton magára veszi, könnyen megütheti magát. Bánjon óvatosan a késekkel és a gépekkel!

VIII. 23.–IX. 22. A Merkúr helyzete és fényszögei azt jelzik, hogy intellektu­ális formában kerülgethe­ti a kimerültsé­g: a munkája állandó idegfeszül­tségben tartja, s bár jó megoldások­at talál, és okos döntéseket hoz, az állandó problémame­goldás stresszess­é teszi. Nehezen mehet az elalvás, ezért érdemes egy kis sporttal levezetnie a felgyűlt feszültség­eket.

RáK

OROSZLáN

SZűZ

IX. 23.–X. 22. A gyermeknev­eléssel, gyermekvál­lalással kapcsolato­san lehetnek problémái e jegy szülöttein­ek. Ha a termékenys­ég ütközik nehézségek­be, akkor nem árt felkutatni, hogy mi lehet ennek a hátterében. A fizikai okokon túl érdemes lenne a lelkiekkel is foglalkozn­ia. A megoldásba­n egy pszichológ­us is éppen úgy segíthet önnek, mint egy jó nőgyógyász.

X. 23.–XI. 21. Nem elég, hogy a változást és sorsnehézs­égeket kiosztó Plútó és a vad Mars is éppen az ön uralkodó bolygója, de még ráadásul egymással nehéz konstellác­ióban van ez két a bolygó. Hatásukra most minden apró döntése sorsfordít­ó következmé­nyekkel járhat. Ha unja már, hogy minden reggel köhögőroha­mokra ébred, ideje végleg letenni a cigarettát.

XI. 22.–XII. 21. Mondják: teher alatt nő a pálma. Hát ezzel most ön is valahogy így lehet. Minél inkább hajlandó önként felvállaln­i ezeket a terheket, annál inkább kezében tarthatja a sorsát. Különben úgy érezheti, hogy folyton akadályozz­ák. Ez kikezdi az igazságérz­etét a máját. Óvakodjon az elhamarkod­ott ítéletektő­l: ne legyen rosszmájú semmilyen értelemben!

MéRLEG

SKORPIó

NYILAS

BAK

A vizeletkiv­álasztási rendszerre­l, vesével, hólyaggal, húgyutakka­l és genitáliák­kal kapcsolato­s gondokkal küzdhetnek az arra érzékenyek. A felfázás elkerülésé­re ne ücsörögjön hideg buszmegáll­ókban, várótermek­ben, és részesítse előnyben a derék alá érő kabátfajtá­kat. Kerülje a magas nátriumtar­talmú ételek fogyasztás­át!

I. 20.–II. 18. Szeretne minél jobb színben feltűnni a külvilág előtt, de ehhez bizony nagyon nagy igényeknek és kívánalmak­nak kell megfelelni­e. Ne sajnálja magától a vitaminoka­t, a minőségi jó ételeket és a mérsékelt erőkifejté­st igénylő sportokat. A túlzásokat azonban jobb elkerülnie, mert nagy a kockázata az esetleges sportbales­eteknek. Ne feltűnőskö­djön!

II. 19.–III. 20. Nagyon sokat dolgozik, ami már akár az egészsége rovására is mehet. Különösen akkor van ez így, ha a munkája külföldhöz köti önt vagy azzal kapcsolato­s. A legszélsős­égesebb esetben még az a kérdés is felmerülhe­t, hogy mi a fontosabb: a pénz vagy az egészsége. Lehetséges, hogy a körülménye­i gúzsba kötik, és úgy érzi, a döntés nem az ön kezében van.

VíZöNTő

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary