Blikk

Raktárban őrzik kincseiket Polgárék

- B. P.

BUDAPEST — Közel tíz éve döntött úgy Polgár Árpád, hogy nyugdíjba vonul. Az ország egyik legismerte­bb műkeresked­ője eladta az üzleteit, és feleségéve­l, Tündével azóta éli a milliárdos­ok boldog mindennapj­ait. Ám a Life TV-n vasárnap este 21.50-kor adásba került Frizbi felvételén a házaspár elárulta, a luxuséletü­ket nem az egykori galéria különleges és drága műtárgyai biztosítjá­k, azokat ugyanis nem adták el.

– Minden bent van egy raktárban – jelentette ki Árpád, aki 2013-ban fejezte be, és mivel nem talált megfelelő utódot, lehúzta a rolót.

Az egyedi régiségekb­ől, műtárgyakb­ól, bútorokból és festmények­ből álló készlettől azonban nem szabadult meg eddig.

– Arra számítok, hogy egy kereskedő egyben megveszi majd az egészet, ha végre újra beindul az élet ebben a világban is – vélekedett Polgár, aki Hajdú Péter kérdésére még azt is elárulta, 3-400 ezer eurót, azaz mintegy 140 millió forintot ér a legdrágább festmény, amely jelenleg a tulajdonáb­an van.

Lapunknak pedig azt is elmondta, az említett képet nem ott őrzik, ahol a többi galériás műtárgyat.

– Természete­sen az egy széfben van, az ugyanis a magángyűjt­eményem része, sosem volt a bolt áruja – jelentette ki Polgár Árpád.

 ?? ??
 ?? ?? Ki veszi meg? Polgár Árpád és Tünde milliárdos, bár galériájuk kincseit (balra egy eredeti Marc Chagallváz­lat) nem adták el, jó ajánlatra várnak
Ki veszi meg? Polgár Árpád és Tünde milliárdos, bár galériájuk kincseit (balra egy eredeti Marc Chagallváz­lat) nem adták el, jó ajánlatra várnak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary