Blikk

Így fertőtlení­tenek a tornavébén

-

KITAKJÚSÚ — Szürreális jelenetek játszódtak le a Kitakjúsúb­an zajló torna-világbajno­kságon. Bár a vébé buborékban zajlik, a többszörös­en tesztelt, mindennap ellenőrzöt­t résztvevők között találtak egy fertőzötte­t. Emiatt félbeszakí­tották a férfiak selejtezőj­ét, a program több mint egy órára leállt. Védőfelsze­relésbe öltözött személyzet érkezett, hogy a csarnokban fertőtlení­tsen. Még a nyújtóra és a gyűrűre is felkapaszk­odtak és áttöröltek mindent. A magyar versenyzők­et nem zavarta meg a leállás, Mészáros Krisztofer bejutott az egyéni összetett pénteki döntőjébe. Erre a bravúrra legutóbb 1999-ben Supola Zoltán volt képes a férfiak mezőnyében.

– Nagyon nagy boldogság számomra, hogy sikerült bejutnom az összetett döntőjébe. A fináléban célom, hogy hasonló minőségű gyakorlato­kat mutassak be, akkor nem lesz gond – nyilatkozt­a a tornász.

Mészárost a közösségi oldalán az olimpiai bajnok Berki Krisztián, a magyar szövetség sportigazg­atója is megdicsért­e.

„Hatalmas bravúr Japánban! Mészáros Krisztofer öszszetett döntős a világbajno­kságon. Büszke vagyok rád Titi és nagyon szurkolok, hogy a döntőben is a legjobb formádat hozd!” – írta Berki.

A nőknél Bácskay Csenge is bejutott a lapzártánk után rendezett összetett döntőbe és az ugrás szombati szerenként­i fináléjába, míg Kovács Zsófia ugyanezt elmondhatj­a magáról a felemáskor­láton.

 ?? ??
 ?? ?? Nagytakarí­tás
Egy koronavíru­sos eset miatt minden szert fertőtlení­tettek a vébén – verseny közben
Nagytakarí­tás Egy koronavíru­sos eset miatt minden szert fertőtlení­tettek a vébén – verseny közben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary