Blikk

Szupermode­ll éledtújra

Magyar a vizslában  Gazdái gyakran napokig keresik a kutyának a megfelelő ruhát

- M. V.

BERN — A szivárvány összes színében pompázó turbánok, kalapok, különleges ékszerek, színes sálak. Minél több, annál jobb. A szépség és a divat rendkívül fontos. Az arc gyönyörű, karakteres, s van egy szexepilje is, egy különleges vonal az orrán. A szemek magával ragadóak, a testalkat tökéletes. Minden férfi álma: azt mondanák rá, 10-es skálán 10-es, ráadásul

még okos is. Igazi főnyeremén­y. Micsoda nő! Vagy inkább szuka, mivel nem emberről van szó, hanem egy magyar vizsláról. Rozi egy igazi díva, megjelenés­ében is különleges. „Anyukája”, a szentgotth­árdi, ám párjával Svájcban élő Sömenek Tímea szívesen öltözteti kedvencét divatos ruhákba.

– Lassan 9 éve élünk Svájcban, Rozi januárban már 4 éves lesz – mesélte Tímea. – Több itt a hosszú szőrű kutya, azokra nem adnak kabátkát, de például úszómellén­y kötelező számukra is vitorlázás, kenuzás vagy egyéb vizes szórakozás közben.

A „szülők” gyakran posztolnak

Sömenek Tímea négy éve szerető gazdája ki fotókat Roziról, a csoportban ő a legnépszer­űbb kutya. Ott nem szólják meg Tímeáékat, ám Magyarorsz­ágon sokan mégis.

– Engem ez hidegen hagy: felénk abszolút megszokott – mondja a fiatal nő. – Nagyon nehéz beszerezni Rozinak a

www.blikk.hu ruhákat, mivel nagy testű. Olykor napokat böngészünk a neten. Az is megfordult a fejünkben, hogy ilyen termékekke­l foglalkozó boltot nyissunk. Ehhez azonban nagyon sok kapcsolato­t kell még kialakítan­unk. Itt vizsla kevés van, de Monte-Carlóban igen sok. Nem is gondoltuk volna. Az ajándékbol­tokban még vizslás hűtőmágnes is kapható – említi mosolyogva.

Rozit Tímeáék természete­sen mindenhová magukkal viszik, nyaralni, sőt még a munkába is, hogy sose érezze magát egyedül. És persze mindenki a csodájára jár, hiszen ő egy igazi Pretty Woman.

 ?? ?? Gazdi
a magyar vizslának, tökéletese­n együttműkö­dnek
Na, ki a király?
A kérdés természete­sen költői, hát ki más lehetne a király, mint Rozi, akinek mancsai előtt hevernek?
Gazdi a magyar vizslának, tökéletese­n együttműkö­dnek Na, ki a király? A kérdés természete­sen költői, hát ki más lehetne a király, mint Rozi, akinek mancsai előtt hevernek?
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Szigor Rozi tökéletese­n hozza a modellektő­l elvárt flegma szigorúság­ot
Szigor Rozi tökéletese­n hozza a modellektő­l elvárt flegma szigorúság­ot

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary