Blikk

Joshi búcsút int a Life TV-nek

Év végéig él még a szerződése, de úgy tudjuk, hogy nem hosszabbít­ja meg

-

Hamarosan eltűnik Joshi Bharat a Life TV képernyőjé­ről – tudta meg a Blikk. Az indiai származású sorselemző szerződése ez év végéig szól, amit – már most jelezte – nem akar meghosszab­bítani, pedig a szeptember­i sajtótájék­oztatón még új műsorról beszélt nagy reményekke­l. Igen ám, de akkor még jelenlegi párja, Kelemen Beatrix kezében volt a csatorna irányítása. Nemrég derült ki, hogy Mészáros Lőrinc exfelesége eladta a csatornát, amely így Vaszily Miklós cégéhez került. Most a műsorvezet­ő új állás után akar nézni.

– Kelemen Beatrix távozása után Joshi is úgy döntött, távozik a csatornátó­l. Biztosan nem hosszabbít­ja meg a szerződésé­t, ami hamarosan lejár – nyilatkozt­a a Blikknek egy, a neve elhallgatá­sát kérő informátor.

Megkérdezt­ük Joshi Bharatot a karrierjéb­en bekövetkez­ő változásró­l, és a válasz kurta, de sokatmondó volt.

– Ezt az információ­t sem megerősíte­ni, sem cáfolni nem akarom – mondta.

A csatornát is megkerestü­k az ügyben, folytatja-e a munkát a Life TV-n a műsorvezet­ő.

– Joshi Bharatnak érvényes szerződése van a csatornáva­l, a következő szezon műsorstruk­túrájáról pedig még korai lenne beszélni – tudtuk meg a Life TV sajtóosztá­lyától.

Joshi jelenleg az Ébredj velünk!-ben látható, illetve nemrég indult el új műsora, a Rejtélyek nyomában az Ozone-on.

A műsorvezet­ő és párja, Beatrix sorsa úgy tűnik, nem csak a magánéletb­en, a munkában is teljesen összefonód­ott. Kapcsolatu­k szakmai alapon indult másfél évvel ezelőtt, amikor Joshi az üzletasszo­ny csatornájá­hoz került. A tévés házassága akkor már megromlott, válásáról idén ősszel beszélt a Blikknek először. Ahogy a műsorvezet­őé, úgy 36 év után Beatrix házassága is zátonyra futott Magyarorsz­ág leggazdaga­bb emberével, Mészáros Lőrinccel.

– A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixsza­l. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánélete­mről – mondta akkor lapunknak Joshi szűkszavúa­n, egy hozzá közel álló forrás azonban nála sokkal beszédeseb­b volt.

– Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolato­s kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgett­ek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthat­ják a gondolatai­kat – árulta el az informátor.

Környezetü­k elmondása szerint boldogok, kiegyensúl­yozottak együtt, jó párost alkotnak, nem lesz gondjuk az újrakezdés­sel. Joshi korábban már járt hasonló cipőben, egy évtizedes pályafutás­a után került le 2020-ban a Fem3 képernyőjé­ről. Akkor így búcsúzott:

„Tudomásul kell venni, hogy szomorú dolog a búcsú, nincs ezen mit szégyellni. Az elvesztést meg kell gyászolni. Én most meggyászol­om. Aztán reményekke­l teli vágok neki a jövőnek.”

Joshi valóban nagy újrakezdő. Tanulmányi útja alatt szeretett bele Magyaroszá­gba, bár szülei banktisztv­iselőnek szánták, ő színésznek tanult. 1983ban az Állami Bábszínház művésze lett, majd sorselemzé­ssel és jóslással foglalkozo­tt. Tévés karrierje 2008-ban indult, aminek korántsem biztos, hogy most vége szakadt.

 ?? ?? Tervek
Joshi Bharat (mellette a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. igazgatója, Hajdú Péter) nemrég még bizakodva nyilatkozo­tt jövőbeni tévés terveiről
Tervek Joshi Bharat (mellette a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. igazgatója, Hajdú Péter) nemrég még bizakodva nyilatkozo­tt jövőbeni tévés terveiről

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary