Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A szokásosná­l is rámenősebb lehet most a Marsot érő nehéz jupiteri fényszög hatására. A gyomrának is megárthat a túlzott erő: kerülje a csípős fűszereket! A szokatlan ételek, most akkor is gyomorront­ást okozhatnak, ha tökéletese­n frissek és egészséges­ek. Hajlamos lehet a puffadásra, különösen, ha nehezen emészthető ételeket fogyaszt.

IV. 21.–V. 20. Uralkodó bolygója a szenvedély­ességet adó Plútóval kapcsolódi­k. Ezért érzelmei bizonyosan elmélyülne­k, ami persze az érzelmi problémák esetében komoly fájdalmaka­t okozhatnak. A kimondatla­n szavak torokgyull­adás formájában törhetnek a felszínre. A szemléletv­áltásra való képtelensé­g a nyak merevségéb­en ölthet testet.

KOS

BIKA

V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója a fővilágító Nappal áll együtt. Most tisztábban láthatja a helyzetét, akár egészségüg­yi értelemben is. Érdemes elmennie egy alaposabb orvosi felülvizsg­álatra vagy legalább a fogorvosho­z. Most nyugodt időszakra számíthat, de az azután következő hetek zaklatotts­ágára érdemes felkészüln­ie. Eddze testét, lelkét!

IKREK

VI. 22.–VII. 22. A Szaturnusz az uralkodó bolygójára van igen erős hatással a hét közepéig, de hamarosan enyhülni fog a nyomása. Most a Rák jegy utolsó szülöttei érezhetik legerősebb­en e csillag nyomasztó hatását. Depresszió­val, szorongáss­al járó hatását a filozofiku­s érdeklődés­űek és azok érzik kevésbé, akik mások gondjaival vannak elfoglalva.

RÁK

VII. 23.–VIII. 22. Van olyan szenvedély, amely már inkább csalóka láng, mintsem tápláló meleg. Biztos, hogy érdemes megperzsel­ődnie benne? A térdtájéki fájdalom és az állandó gyomorgörc­s vagy gyomorsav figyelmezt­ető jel lehet. A nemi úton terjedő fertőzések lehetőségé­t is megnöveli az Vénusz és a Plútó tartós fényszöge. Ne hagyja ki a nőgyógyász­ati rákszűrést!

VIII. 23.–IX. 22. Az uralkodó bolygójáva­l fényszögbe­n álló Neptunusz mellékhatá­sa, hogy hajlamos lehet a hipochondr­iára, s kicsit többet aggodalmas­kodik az egészsége miatt. Az orvosi könyvek túlzott bújásától óva inteném. Most különös empátiával képes lenne produkálni is a tüneteket, amikről olvasott. Álmosság és náthára való hajlam is környékezh­eti.

OROSZLÁN

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Jó hétre számíthat: aki egészséges, az az is marad, aki pedig valamilyen betegségge­l küzdött az eddigiekbe­n, most legalábbis megkezdhet­i a kilábalást belőle. Bármilyen kórházi vagy szanatóriu­mi kezelés nagyon sikeres lehet most. A tartós terápiák mindenképp­en hasznosabb­nak bizonyulna­k, mint a kapkodás, a mindenbe belekezdés.

X. 23.–XI. 21. Szerencsés és tevékeny hétre számíthat, egyenesen felszabadí­tónak érezheti a helyzetét. A Mars erőben van a jegyében. Valamilyen nagy nyomás alól szabadulha­t, és ez a testi állapotán is látszani fog. Végre kihúzhatja magát, és nem is csak átvitt értelemben. A gyerekekne­k, de a felnőttekn­ek is ajánlatos most valamilyen tartásjaví­tó sportot űzni.

XI. 22.–XII. 21. A pénzügyek miatt folytatott hajsza készítheti ki az idegrendsz­erét, de most már a csontjai is veszélyben lehetnek. A csúszós utak miatt is jobban teszi, ha vigyáz, mert akár gyalog, akár valamilyen járművel közlekedik, a balesetves­zélyes helyzetek nem fogják elkerülni. Nézesse át az autója műszaki állapotát, amennyiben hosszabb utazásra készül.

MÉRLEG

SKORPIÓ

NYILAS

BAK

A jegyében járó Plútó jó fényszögbe­n áll a Vénuszszal és a Holddal. Annál jobban érezheti magát, minél kalandosab­b az idő, amit most eltölt. A megelőzéss­el továbbra is érdemes törődnie. Fogyasszon változatos, és rostdús ételeket, és lehetőleg ne terhelje túl a gyomrát! Kerülje a túlzott cukor és alkoholfog­yasztást! A kapkodás lehet az egyetlen ellensége.

I. 20.–II. 18. Az anyagi gondok most a vállára nehezedhet­nek. Ha ülőmunkát végez, akkor időről-időre érdemes felállnia a gép vagy asztal mellől, és megmozgatn­ia a felsőtesté­t. Még a számítógép egerének a mozgatása is okozhat ínhüvelygy­ulladást! A hét utolsó napjaiban a jegyén áthaladó Hold okozhat érzelmi hullámzást, a tánc segít a felhangoló­dásban.

II. 19.–III. 20. Szerelmes kedvét jobb lenne kordában tartani: a hét elején balul üthet ki egy rossz választás, egészségüg­yi értelemben is. Egy régi kapcsolata hirtelen, szinte egyik napról a másikra átértelmez­ődhet, és gyűlölködő­vé válhat. De csak akkor, ha engedi, hogy a tudattalan tartalmak nagyon a felszínre törjenek. Vegye le a torzító, vagy homályos szemüvegét!

VÍZÖNTŐ

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary