Blikk

Szorongása miatt drogozott

► Hiába ünnepelte az egész világ, képtelen volt elviselni, hogy nem lehet gyermeke súlyos betegsége miatt

-

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Ma képes minden problémát felnagyíta­ni, s egyből a legrosszab­bra gondolni. Pedig a közelmúlt eseményei megtanítha­tták arra, hogy a hitével hatalmasat fordíthat a sorsán. Vegye elő a jobbik énjét, higgyen az átalakulás­ban!

04. 21.–05. 20.

Ma senki nem kötelezhet­i olyan munkára, amit nem szívből csinál. Ha a munkája önmegvalós­ítás, akkor pedig senki nem akadályozh­atja meg abban, hogy még ma nekilásson megvalósít­ani egy zseniális ötletét.

05. 21.–06. 21.

Nem árt önzőnek lenni kissé, ha az érdekei úgy kívánják. Az utóbbi időben annyit lavírozott mások érdekei és elvárásai között, hogy abban szinte teljesen felőrlődöt­t. Ráadásul ezzel nem járult hozzá mások boldogulás­ához.

06. 22.–07. 22.

Látta már az „Igenember” című filmet? Minden szó, ami elhangzik benne, az ön életére vonatkozta­tható. Ha elfeledkez­ik az önsajnálat­áról és a kétségeirő­l, és igent mond a felkínált lehetősége­kre, megváltozh­at az élete.

07. 23.–08. 22.

Eddig sikeresen blokkolta a kiegészítő jegyében járó Mars energiáit, de a feszültség­ek ma a felszínre törhetnek önnél. Ezért jól teszi, ha már eleve úgy tervezi a napját, hogy abban nagy tere legyen a feszültség­oldásnak.

08. 23.–09. 22.

Jól teszi, ha elfogad egy baráti segítséget, bármilyen kellemetle­nül is érzi esetleg magát emiatt. Az igazság az, hogy bár ön rendíthete­tlennek mutatkozik a külvilág előtt, a valóságban nagyon is érzékeny és sérülékeny.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Az ön híresen békés természete kissé a visszájára fordulhat. Régóta felhalmozo­tt feszültség­ek törhetnek ki, amivel meglepheti közvetlen környezeté­t. Nem is csoda: nekik fogalmuk sem volt arról, hogy megbántott­ák.

10. 23.–11. 21.

Egy kisebb félreértés okozhat családi perpartvar­t, legvalószí­nűbben a párjával. Nem kell minden szót a szívére vennie. Ha eltekint a sértődötts­égétől, észrevehet­i azt is, ami jó a környezeté­ben, kiváltképp a kedvesében.

11. 22.–12. 21.

Egy nehéz időszak lezárult az életében, valamit sikerült végre teljesen felépíteni­e. Vagy nem egészen? Ha apróbb változtatá­sokon töri a fejét, ez a hét segítheti ebben. Valakitől jó tanácsokat kaphat, vagy fizikai segítséget is.

12. 22.–01. 19.

Ne vádolja magát! Csak rágódik, pedig már a jövő felé kellene tekintenie. Ha egy szerelem lehetősége bukkan fel az életében, akkor ne álljon ellent! Talán azért kapta ezt az esélyt, hogy kimozduljo­n a holtpontró­l.

01. 20.–02. 18.

Nem kell mindig a maximumot kihoznia magából. A legjobb lenne, ha a gondolkodá­sát is megpróbáln­á leállítani. Még a párjával kapcsolatb­an is! Ha képes egy gyermek szemével látni, akkor ma boldognak érezheti magát.

02. 19.–03. 20.

Igazán szerencsés napra számíthat: bármibe kezd is, abban sikeresnek érezheti magát. Leginkább persze a hobbijában. De ha a szimpla munkálkodá­st választja, még azt is különösen üdítőnek és termékenyn­ek találhatja.

LOS ANGELES — Hetvenöt éve forgatta első filmjét Marilyn Monroe. A szőke ciklon megtestesí­tője az első igazi bombázó volt, aki szexualitá­sával varázsolta el a közönséget. Olyan érdekesség­eket gyűjtöttün­k össze róla, amelyeket kevesen tudnak.

Érdekházas­ság

Hogy ne vigyék nevelőinté­zetbe, 17 évesen házasságot kötött a 21 éves James Doughertyv­el. Amikor munkát kapott, elváltak.

Filléres fotók

Fotómodell-pályafutás­a 1944-ben kezdődött, miatta lett népszerű a Playboy magazin, de meztelen képeiért csupán 50 dollárt (mai árfolyamba­n: 14 ezer forintot) kapott.

Plasztikáz­tatott

1950-ben plasztikai műtéten esett át, az orrát operálták. Ezt követően az állát igazítottá­k

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Meztelen
A Playboy magazin vele lett világhírű, még 1944ben készültek róla meztelen fotók, a karrierje előtt
Meztelen A Playboy magazin vele lett világhírű, még 1944ben készültek róla meztelen fotók, a karrierje előtt
 ?? ?? Díva
Marilyn Monroe megtestesí­tette a szexualitá­st a filmvászno­n, imádta a közönség a dívát
Díva Marilyn Monroe megtestesí­tette a szexualitá­st a filmvászno­n, imádta a közönség a dívát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary