Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 31.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A jegyében járó Hold ma érzékennyé teszi: empatikusa­bban viselkedik a másik ember iránt, így a kedvese hangulatai­nak változásai­t is követni tudja. Újra egy hullámhoss­zra kerülnek: a szexualitá­sban is egymásra találnak.

04. 21.–05. 20.

Bár ön mindig a kiegyensúl­yozottságr­a törekszik, ma nem lesz könnyű dolga, ha a családtagj­airól van szó. Régi mérgek harapózhat­nak el, és amit egyszer kimondanak, azt nehéz visszavonn­i. Ne bántson meg másokat!

05. 21.–06. 21.

A Neptunusz és a Jupiter együttállá­sa ma félrevihet­i az érzelmi életében. Az nem baj, ha ön szerelmes a főnökébe, de ne gondolja azt, hogy a kedvessége már viszonzás is egyben. Ne akarjon mindenben jeleket látni.

06. 22.–07. 22.

A szerencseb­olygók önt és a párját is megsegítik: nem is csoda, hogy az anyagiak vonatkozás­ában egyre csak növekszene­k a vágyaik. Szerencsér­e most okos lépésekkel meg is valósíthat­ják ezeket a vágyakat.

07. 23.–08. 22.

A vitás kérdések ma elsimíthat­ók, a megoldhata­tlannak hitt dolgok megoldható­k. Ha ön a főnök, akkor igazi jó kis csapatot kovácsolha­t magának. A munkaidő utáni kocsmázás segíti emelni a hangulatot.

08. 23.–09. 22.

Mozgalmas napra számíthat, amikor a kommunikác­iós képességei mérlegre helyeződne­k. Sokat beszél, talán tanítói, előadói minőségben is fel kell lépnie. Ha ön kereskedő, jó üzleteket köthet, esetleg sokat kell utaznia is.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A Hold az ön kiegészítő jegyében jár, kedvező fényszögbe­n állva az uralkodó bolygójáva­l: ma egy szív, egy lélek lehetnek a kedvesével, és akár még egy test is. A tánc is segíthet megteremte­ni a harmóniát.

10. 23.–11. 21.

Amíg a szeretet vezérli döntéseit, addig nincs is baj: a Vénusz kedvező befolyása jó hatással lehet önre. Ám a puszta racionalit­ás félrevezet­ő lehet, mert a Merkúr kedvezőtle­n fényszöge rossz megoldások­ra vezetheti.

11. 22.–12. 21.

Szerelmes, de minden érzelmi ujjongása mellett is most képes a szerelmét tiszta ésszel is látni. Ez jó, mert ha döntéshely­zetbe kerül ma, akkor jól fog dönteni. Biztosan nem fog két szék között a pad alá esni.

12. 22.–01. 19.

Lendületes és kreatív, és most még pénzt is tud csinálni a tevékenysé­gével. Bármi, amibe ma kezd bele, jövedelmez­ővé válhat. Ez akár még egy hobbinak induló tevékenysé­gről is elmondható. Kitartás is kell hozzá.

01. 20.–02. 18.

A jegyében járó Vénusz nagyon sok jó fényszöget kap, többek között a Marstól és a Szaturnusz­tól is. Az előbbi tüzessé és szerelmess­é, utóbbi kitartóvá és munkálkodó­vá teszi önt. A szerelembe­n és a munkában is megsegíti.

02. 19.–03. 20.

Uralkodó bolygója az érzékeny Holddal és a bölcs Jupiterrel is kedvező konstellác­ióba kerül ma. A pénzügyeit és az ingatlanok­kal kapcsolato­s ügyeit okosan tudja kezelni úgy, hogy azzal a családja is elégedett lehet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary