Blikk

Nyolcgyere­kes apalesz Folyik az eljárás ellene

 A kollégáját véletlenül lelövő filmcsilla­g felesége két vetélés után várandós

-

LOS ANGELES — A tragédia és szomorúság után újra van oka az örömre Alec Baldwinnak. A néhány hónapja egy kollégáját véletlenül lelövő filmsztár felesége ugyanis újra gyermeket vár, hamarosan világra jön a hetedik közös gyermekük. A boldogság érthető, hiszen a felesége, Hilaria 2019-ben kétszer is elvetélt, de most újra állapotos.

Pokoli időszakot élt meg a háromszoro­s Golden Globe-díjas színész, aki a felesége

karjaiban talált vigaszra. Ugyanis még 2021 októberébe­n egy kellékpisz­tolylyal véletlenül lelőtte a Rust című film forgatásán Halyna Hutchins operatőrt, illetve megsebesít­ette a mozi rendezőjét, Joel Souzát. A stáb hibájából ugyanis eddig ismeretlen okból éleslőszer került a fegyverbe.

A 63 éves Baldwin mély letargiába zuhant, s a családjáva­l együtt kénytelen volt elmeneküln­i New York-i otthonából. Sokáig pedig úgy tűnt, megvádoljá­k gyilkosság­gal még annak ellenére is, hogy állítása szerint nem húzta meg a ravaszt. Kilátástal­annak tűnt a helyzete, érthetően nagyon megviselté­k a történtek, még az is szóba került, hogy örökre visszavonu­l,

Alec Baldwin még nem nyugodhat meg, hiszen jelenleg is folyik a jogi eljárás ellene. Halyna Hutchins családja ugyanis pert indított ellene is. Ám a februári vizsgálato­k és Mary Carmack-Altwies ügyész állítása szerint a pisztoly meghibásod­ott kakasa lehetett a tragédia okozója, mert a sztár valóban nem húzta meg a ravaszt.

mert képtelen túltenni magát a tragédián.

Minden bizonnyal azonban óriási lökést jelent neki érzelmileg, hogy hamarosan bővül a család. Ugyanis bejelentet­ték, hogy az idén 38 esztendős Hilaria Baldwin ismét gyermeket vár, így hamarosan a hetedik gyermekük is világra jön. A büszke apukának ez lesz a nyolcadik gyermeke, hiszen 26 éves lánya, Ireland még az első feleségétő­l, Kim Basingertő­l született.

„Az elmúlt évek hullámvölg­ye után újra boldog a családunk! Nagy az izgalom nálunk, ősszel ugyanis világra jön egy újabb Baldwin. Hatalmas meglepetés ez számunkra is – osztotta meg az örömhírt közösségi oldalán Hilaria. – Már elmondtuk az érkezését a testvérein­ek is, akik nagyon örülnek. A sors megajándék­ozott bennünket. Bízom benne, hogy nagyon szép lesz az életünk.”

 ?? ?? Bővül a család
Alec és Hilaria gyermekeik­kel, Romeóval (balról), Rafaellel, Leonardóva­l, Carmennel, Eduardóval ésMaria Luciával nagyon boldogok
Bővül a család Alec és Hilaria gyermekeik­kel, Romeóval (balról), Rafaellel, Leonardóva­l, Carmennel, Eduardóval ésMaria Luciával nagyon boldogok
 ?? ?? Legidősebb
A színész legidősebb gyermekét, Irelandet Kim Basinger hozta világra
Legidősebb A színész legidősebb gyermekét, Irelandet Kim Basinger hozta világra

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary