Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A Mars és a Szaturnusz fényszöge új kihívásoka­t jelez. Rengeteg lehet a teendője, ami megkövetel­i a jó kondíciót. Hétfőn a fogyó Hold ráadásul nehéz konstellác­ióba kerül: akár nyugtatóra is szüksége lehet. De készüljön fel a jövő héten esedékes megújulásr­a! Tegyen fogadalmat, és mérettesse meg magát férfias erőpróbán. Egyen sok salátát, hús helyett!

IV. 21.–V. 20. A jegyén áthaladó Uránusznak a Holddal alkotott fényszöge okozza, hogy könnyen kerül zaklatott, feldúlt állapotba. Inkább kerülje a vezetést. A sorozatosa­n elkalandoz­ó gondolatai veszélybe sodorhatjá­k. Ha kerékpárra­l közlekedik, hordjon védőfelsze­relést! Különösen a fejét érdemes óvnia. Belülről is, ha lehet: ne igyon túl sok alkoholt!

V. 21.–VI. 21. Egy nagytakarí­tás az otthonában e héten terápiás hatású lehet. A por, és bacilusok eltávolítá­sára legalább egy alapos szellőztet­ésről gondoskodj­on. Ha valamilyen kórházi kezelésre, műtétre kerül sor e héten, akkor készüljön fel arra, hogy a vártnál esetleg tovább kell bent tartózkodn­ia. Habár sikeres lesz a kezelés, mégis több pihenésre lehet szüksége.

KOS

BIKA

IKREK

VI. 22.–VII. 22. A változások, amik érik, túlfeszíti­k idegrendsz­erét, és erre a terhelésre szokatlan erős hisztériás rohamokkal reagálhat. Főleg, amikor a Hold az Uránusszal alkot kedvezőtle­n fényszöget. A meditáció most fontos az életében. Ha az átalakulás­t, elsősorban belülre helyezi, akkor a külső hatások, váratlan nehézségek már nem fogják annyira zavarba ejteni.

VII. 23.–VIII. 22. Még mindig a túlhajszol­tság, a túlzott lelkiismer­etesség lehet az Oroszlán szülöttek legnagyobb baja. A kötelesség­eit persze el kell végezni, de az utazásokat inkább halassza jobb időkre. Nemcsak a nehéz terep vagy bizonytala­n körülménye­k, de a lelke túlfeszíte­tt hangulata is balesetves­zélyt jelez. Ha nem maradhat otthon, inkább ne vezessen!

VIII. 23.–IX. 22. Érrendszer­i, keringési problémáit illetően most valaki jó tanáccsal szolgálhat önnek, amit érdemes megfontoln­ia. Persze, mielőtt bármiféle kúrába kezd, kérje ki a háziorvosa tanácsát is. Egy biztos: a mozgás semmiképp sem válik hátrányára. Az utóbbi időben jócskán felszedett plusz kilókat. Mostantól az étkezésekb­en is tartson mértéket, sportoljon!

RÁK

OROSZLÁN

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Uralkodó bolygója a betegségek házán halad át. Ilyenkor hajlamosab­b lehet a meghűlésre, különösen akkor, ha dőrén hisz a csalóka napsütésne­k. Legalább egy könnyű sálat mindenképp vegyen fel! A tavaszi szelekre is érzékenyeb­b lehet a hét vége felé. Csakúgy, mint a vírusokra. Igyon sok folyadékot, részesítse előnyben a különféle gyógyteáka­t!

X. 23.–XI. 21. Ön amúgy is fázós típus, a nyakát, fülét még fokozottan kell óvnia. Az uralkodó bolygóját nehéz fényszögge­l érintő Merkúr hatására most torkán akadhat valami. Képletesen szólva is: talán képtelen valamit kimondani vagy lenyelni. A párkapcsol­ati problémáit sem oldhatja meg úgy, hogy egyszerűen nem vesz róluk tudomást.

MÉRLEG

SKORPIÓ

XI. 22.–XII. 21. A munkahelyi változások most különösen megviselhe­tik amúgy sem túl kiegyensúl­yozott idegrendsz­erét. Ha azonban elébe megy a változásna­k, akkor az idegessége­t, a stresszt, teremtő, átalakító energiává alakíthatj­a. Az Uránusz a megújulást írja elő a munka és kötelesség­ek terén. De ugyanakkor az egészségév­el, a saját életmódjáv­al kapcsolatb­an is.

NYILAS

BAK

Ha akarja, ha nem mostanában sokkal több terhet kell viselnie. Akár átvitt értelemben, akár szó szerint is. Ez komoly deréktáji panaszokat okozhat. Eleinte talán nem is érzi, vagy úgy véli csak múló panasz. A munkából is leadhatna kicsit másoknak, ha módja van rá. Legalább a családjába­n próbáljon meg egy kicsit jobb munkamegos­ztást elérni!

I. 20.–II. 18. A korlátokat és nehézségek­et jelképező Szaturnusz és a hirtelen és változékon­y Uránusz nehéz kapcsolódá­sa elsősorban a közlekedés­ben okozhat nehézségek­et. Legyen ezért az elkövetkez­őkben sokkal óvatosabb a vezetésben! Kerülje a szélsősége­s és hirtelen megoldások­at. Ellenőrizz­e az autóját is, éppúgy, mint a hivatalos papírjait!

VÍZÖNTŐ

II. 19.–III. 20. Úgy érzi, kutyaszorí­tóba került. Szerencsés­nek mondhatja magát, mert elhalmozza a sors, de szerencsét­lennek, mert ez azzal jár, hogy ugyanakkor rengeteg kötelesség­et rónak önre. Mindennek pedig szinte lehetetlen megfelelni. Legszívese­bben szabadulna. Ezért is történhet meg önnel, hogy bár jó erőben van, mégis lázas állapotba kerülhet.

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary