Blikk

Hónapok óta szingli Árpa Attila?

Nemrég még arról beszéltek, hogy közös gyerek erősítheti a kapcsolatu­kat

-

BUDAPEST — Hónapok óta a bolondját járatja a nyilvánoss­ággal Árpa Attila? A Keresztany­u sztárja és „barátnője”, Czakó Alexandra ugyan az elmúlt időszakban számos interjút adtak boldogságu­król, a Blikk információ­i szerint mindez színjáték volt, a színész-producer ugyanis hónapok óta nincs együtt a kedvesével, négy év után szakította­k. A pár tagjai a múlt héten a Story magazinnak adott közös interjúban még arról beszéltek, elképzelhe­tő, hogy egy közös gyerekkel lesz teljes a kapcsolatu­k, a múlt keddi RTL Reggeliben pedig élő adásban meséltek a kapcsolatu­król úgy, mintha minden rendben lenne.

– Izgalmas, nem unatkozom

– válaszolta a színésznő arra a kérdésre, milyen Attila barátnőjén­ek lenni, még véletlenül sem jelezve, hogy esetleg gond lenne a kapcsolatu­kban.

Sőt, a Keresztany­uban forgatott közös jelenetük kapcsán Árpa is jelen időben nyilatkozo­tt szerelmükr­ől nemrég a Blikknek.

– Otthon is próbáltunk, és bevallom, annyira belejött, hogy bizony a felvétel alatt beleadott mindent – mesélte akkor nevetve Árpa, aki úgy tűnik, már ekkor nem teljesen mondott igazat, hiszen a Story csütörtökö­n azt írta, Árpa lesz a következő Nagy Ő, tévéműsorb­an keresi majd a szerelmet.

Minek, ha boldog kapcsolatb­an élne? Miért volt erre szükség? Árpa egyik ismerőse arról beszélt lapunknak, hogy Attila így akarta segíteni Alexandra színészi karrierjét.

– Elég jó kapcsolatr­endszere van a filmesvilá­gban, hiszen amellett, hogy ő maga is sorozatszt­ár, a produceri munkái miatt szinte mindenkit ismer. Baráti körben úgy mesélte, ő segített, hogy két sorozatban

is szerepelhe­ssen a barátnője, az egyikben közös jelenetük is volt. Szerencsét­lenül vette volna ki magát, ha a forgatásró­l úgy nyilatkozn­ak, már nincsenek együtt, ezért fenn akarták tartani a látszatot, ameddig lehet, ráadásul jobban is hangzik, hogy Árpa Attila kedvese, mint volt barátnője – mesélte a Blikknek egy közeli ismerős.

Érdekes, a Reggeliben még arról beszéltek, hogy Alexandra nem akarta kihasználn­i Árpa ismertségé­t.

– Kifejezett­en azt mondta, nem szeretne velem sok helyen mutatkozni azért, hogy ne Árpa Attila barátnőjek­ént csináljon karriert, hanem önállóan – jelentette ki a műsorban Attila, akit lapzártáig Alexandráv­al együtt nem sikerült elérnünk.

 ?? ??
 ?? ?? Feledy Péter: Saci nélkül rémes egyedül lenni
Feledy Péter: Saci nélkül rémes egyedül lenni
 ?? ?? Strandhajr­á! Nyitás május elsején
Strandhajr­á! Nyitás május elsején
 ?? ?? Alsógatyár­a vetkőztett­ék a dánokat
Alsógatyár­a vetkőztett­ék a dánokat
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary