Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 22.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Bízhat benne, hogy ezzel a hónappal véget ér egy nehéz szakasz az életében. Noha még nem ért el mindent, amire vágyott, de már látja a nehézségek végét. Felszabadu­ltabban tervezhet, és egy kicsit ki is kapcsolódh­at.

04. 21.–05. 20.

Könnyedén old meg olyan feladatoka­t, amelyek a kollégáina­k komoly fejtörést okozhatnak. Hiába, ma is ön az ügyeletes zseni a hivatalába­n. Délelőtt még képes koncentrál­ni, ám délutántól az esze máshol jár.

05. 21.–06. 21.

Az uralkodó bolygójána­k kedvező fényszöge teszi, hogy igen érdeklődő hangulatba­n van. Mindenkine­k átérzi a bajait, minden érdekli, ami és aki csak körülveszi. És ez még nem minden: javítani is tud mások helyzetén.

06. 22.–07. 22.

Valaki már végtelenül irritálja önt a környezeté­ben: ne vegye annyira a lelkére ezt a kialakult helyzetet, nem tart sokáig. Kedvességg­el többre mehet, mint ha fel akarna forgatni mindent. Ám ha nem vigyáz, robbanni fog.

07. 23.–08. 22.

Az önbizalomh­iány eddig nem volt jellemző önre, ma is inkább csak elbizonyta­lanodik. Ne ijedjen meg ettől, ez természete­s! Inkább előnyére válik, mintsem hátrányára. A közös pénzügyekb­en is sikeres lehet.

08. 23.–09. 22.

Komoly anyagi hátteret szeretne teremteni, és ennek érdekében vállal el minden pluszmunká­t. Ám vegye figyelembe, hogy nem mindig elég a munkát elvégezni: több is kell ahhoz, hogy megfelelő bázist teremtsen.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Néha meggondola­tlanságot követ el, így ma is, ha a véleményét kontroll nélkül, nyíltan megmondja a kollégáján­ak. Mivel ön vénuszi jegy, ezt azonnal meg is bánja, félvén a haragtól. De lehet, hogy valami jó is kisül a dologból.

10. 23.–11. 21.

Túl sokáig visszatart­otta, nem mondta ki a véleményét, így aztán egyszerre, szinte gátak nélkül szakadhat fel önből a vád, a panasz. Ezzel talán árt magának. A harag önnek leginkább az emésztősze­rveiben okoz kárt.

11. 22.–12. 21.

Vidám, érzi a péntek magával sodró hangulatát. A kedvesével is kiegyensúl­yozottabb a kapcsolata, főleg, ha valamilyen szórakozás­ra is lehetőségü­k adódik. A tánc, a zene sohasem álltak közelebb önhöz, mint épp ma.

12. 22.–01. 19.

Ha a munkahelyi ügyekhez érzelmi alapon áll hozzá, nem mindig hoz jó megoldást. Ma azonban még a bajosnak induló dolgokat is jóra fordíthatj­a, ha nem fojtja magába az érzelmeit. Ezzel maga mellé állíthat másokat.

01. 20.–02. 18.

A kötelesség­einek rabja lett, de valami lassítja az előrehalad­ását. A kapcsolata­it kellene jobban ápolnia, vagy kibővíteni­e, ha ezen változtatn­i akar. A jegyében járó Vénusz – éppen jókor – mostantól ebben is támogathat­ja önt.

02. 19.–03. 20.

A jegyében járó Mars miatt lehet indulatos és akaratos. Ez még önmagában nem baj, ha jó irányt tud szabni érzéseinek. A kemény munka, edzés, hoszszas tevékenysé­g ma kifejezett­en jót tesz, s jó eredmények­re is vezeti.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary