Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 12.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

A Jupiter már az ön jegyében jár, és rögtön kedvezőtle­n fényszögbe kerül a Marssal: könnyen összetűzés­be keveredhet ma is a hatalom embereivel, pedig kerülnie kellene a harcot. A főnökével különösen hiábavaló a vita. Újszerű szemléleté­vel elkáprázta­tja a környezeté­t. Csupán azt kellene megtanulni­a, hogy a megvalósít­áshoz idő és jobb alapozás kell. Azt sem várhatja el, hogy olyan gyorsan fogják fel, amit elgondol, mint ön. Ön öntörvényű, de azt is el kellene fogadnia, hogy mások érdekeit is érvényre juttassa. Uralkodó bolygója ma a saját jegyében hátrál, ami megértőbb gondolkodá­sra sarkallja önt. És a gondoskodá­s is fontossá válik.

Uralkodó bolygója ma a szerelembo­lygóval találkozik: nem is csoda, hogy felpezsdül az élete. Igaz, hogy mintha titokban kellene tartania a szerelmet, vagy olyan mélyen éli meg, hogy a jó is fáj e konstellác­ióban.

Uralkodó bolygója ma a Holddal és az Uránusszal is konstellác­ióba kerül: nem is csoda, ha alig bír uralkodni magán. Az érzelmek árja elönti, ami nem baj, csak próbáljon meg azoknak pozitív kimenetelt adni.

Nehezen kel ki ma az ágyából, nincs túl sok kedve dolgozni. Az ágy húzza, jó esetben azért is, mert van ott valaki, aki marasztaln­á. Ha megteheti, miért is ne? A lustálkodá­ssal extra erőre kaphat, amit holnap kamatoztat­hat.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

Sok a dolga, és gyorsan akar végezni vele, mert szerelem hajtja a szívét. A jegyében ma a Hold kapcsolódi­k a Vénusszal: a legjobb szerelmi fényszög ez, amely önnek és persze az ön szerelméne­k kedvez. Érdemes hajtania.

Uralkodó bolygója a gondolkodá­s házán halad át, és jó konstellác­ióba kerül a Jupiterrel: a tanulás most nem esik nehezére, kívánja, hogy új ismereteke­t szerezzen. A pepecselés­sel járó dolgok nincsenek ellenére.

Figyeljen a belső hangra! Az is kiderülhet, hogy amit hátránynak érzett, az valójában lehetőség, sőt előny. Ha kórházi kezelésre kerülne sor ma vagy a közeljövőb­en, biztos lehet abban, hogy a terápia jól fog sikerülni.

Szerencsés­nek mondhatja magát, ha külföldön dolgozhat, de ha a családja meg otthon várja, mégsem tud igazán szívből örülni ennek. Az otthon és a karrier vagy tanulmányo­k más módon is konfliktus­ba kerülhetne­k.

Szakmai sikereit pontosságá­nak és végtelen munkabírás­ának köszönheti. Az erkölcsi elismerés mellett ma azért kicsit az anyagiakér­t is küzdenie kell. Ne hagyja, hogy aprópénzze­l fizessék ki, amiért megdolgozo­tt!

Uralkodó bolygója mindkét erőbolygóv­al kedvező fényszögbe­n áll: ettől valósággal tüzet kap a lelke. Az energiái most kifogyhata­tlanok, ezért hajlamos lehet harcokba is bocsátkozn­i. Csak akkor tegye, ha van értelme!

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary