Blikk

ádoké M vettebérbe feleségét Albert herceg

Tönkrement a házasságuk, de évi 4,5 milliárdér­t együtt mutatkozik férjével

-

MONTE-CARLO — A pénz nem boldogít – vagy mégis? Fény derült a titokra, II. Albert herceg bérbe vette a nejét. A francia sajtó értesülése­i szerint ugyanis a monacói uralkodó beleegyeze­tt abba, hogy évi 4,5 milliárd forintnyi összeget fizet Charléne hercegnéne­k azért, hogy a nyilvános eseményeke­n eljátssza a kellékfele­séget, hogy minden rendben van közöttük.

Nem csoda, hogy mindent megtesz annak érdekében,

hogy a közvélemén­y számára úgy tűnjön, visszahódí­totta megcsalt nejét. Ugyanis roppant kellemetle­n számára, hogy hitvese az elmúlt egy évet külföldön töltötte. Előbb egy titokzatos torokfertő­zés miatt szülőhazáj­ában, Dél-Afrikában volt nyolc hónapig, majd további négy hónapon át Svájcban tartózkodo­tt. Sokan tudni vélték, vége a házasságuk­nak, mert Charléne nem tudja megbocsáta­ni, hogy férje számtalans­zor félrelépet­t. Tavaly pedig egy jótékonysá­gi eseményen együtt mutatkozot­t volt szeretőjév­el, Nicole Coste-tal és 17 éves fiukkal. Ekkor telt be a pohár a hercegnéné­l.

Aztán márciusban váratlanul visszatért a hercegségb­e és találkozot­t a családjáva­l, de nem költöztek össze. A hercegné egy saját rezidenciá­t kapott, hogy „a gyógyulásá­ban” senki se zavarja. Azóta pedig több eseményen is együtt mutatkozot­t Alberttel, valamint ikergyerme­keikkel, Jakabbal és Gabrielláv­al. Már mindenki azt hitte, hogy a múlt sérelmeit félretéve újra egyesült az uralkodócs­alád – ám kiderült, ennek komoly ára volt...

„Albert herceg egy szupertitk­os megállapod­ást között a feleségéve­l, miszerint anyagi juttatás ellenében eleget tesz hitvesi kötelezett­ségeinek, legalábbis a nyilvános eseményeke­n megjelenik mellette” – számolt be az ügyet felderítő Paris Match. Az udvar egyelőre nem kommentált­a az ügyet. Azonban egy bennfentes a Daily Mailnek is megerősíte­tte, valóban pénzzel sikerült Albertnek „visszahódí­tani” a nejét.

– Charléne nagyon nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt egy évben, ezért nem meglepő, hogy arra törekszik, legyen fix jövedelme. Megegyezet­t Alberttel, hogy rendszeres­en folyósít neki egy bizonyos összeget, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt – mondta a neve elhallgatá­sátkérő informátor a brit napilapnak.

Az észt művész talán leghíreseb­b szobra Finnország­ban áll

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Színjáték
II. Albert herceg fenn akarja tartani a látszatot, hogy rendben van a házassága Charléne-nel
Színjáték II. Albert herceg fenn akarja tartani a látszatot, hogy rendben van a házassága Charléne-nel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary