Blikk

Hurrá, nyerő volt a Blikkünk!

- Lo. B.

MOGYORÓD–VECSÉS — Nagy a boldogság két újabb, Pest megyében élő olvasónk számára, amióta megtudták, sikerrel jártak a Blikk legújabb, Repüljön rá a nyereménye­kre! játékával. A mogyoródi Szabóné Németh Erika egy 30 ezer forintos C&Autalvánny­al lett gazdagabb.

– Mindennap megvesszük az újságot, és már korábban is nyertünk egyszer újságelőfi­zetést, de akkor sajnos este kapartuk le a felületet, és már kifutottun­k a határidőbő­l – mesélte Erika.

A vecsési Lehoczki Melinda 20 ezer forintos Deichmann-utalványna­k örülhet.

– Csaknem tíz éve előfizetők vagyunk, eddig még sosem nyertünk – mondta olvasónk, aki táskát vesz

Az azonnali nyereményh­ez nem kell mást tennie, mint megvásárol­ni a Blikket, lekaparni a matricát, és

máris kiderül, nyert-e értékes és praktikus utalványok­at. Azok se csüggedjen­ek, akiknek nem nyertes matricák jutottak!

Heti nyereményk­ént 500 ezer forint értékű utazási utalványt sorsolunk ki, ehhez három darab nyertes vagy nyeretlen matricát kell beküldenie nekünk, illetve válaszolni a feltett kérdésre. Ugyanígy vihetik el a játék végén a fődíjat, a háromszor egymillió forintot. Játszszon június 12-ig mindennap a Blikk-kel.

 ?? ?? Időben
Erika most utalványt nyert, korábban előfizetés­t kapott volna, csak későn kapott észbe
Meglepetés Lehoczki Melinda hűséges előfizetőn­k, az utalványbó­l egy szép táskával lepi meg magát
Időben Erika most utalványt nyert, korábban előfizetés­t kapott volna, csak későn kapott észbe Meglepetés Lehoczki Melinda hűséges előfizetőn­k, az utalványbó­l egy szép táskával lepi meg magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary