Blikk

Tetemes adósságot hagyott maga után Berki Krisztián

Ismerősök szerint több tízmillió forint lehet a tartozás, ezt kell kiegyenlít­eni

-

BUDAPEST — Egy hónapja hunyt el Berki Krisztián, az élet pedig, ha szomorúan is, de szép lassan kezd visszabill­enni a normális kerékvágás­ba özvegye, Renáta, azaz Mazsi számára. A váratlan tragédia után az asszony jó ideig hallgatásb­a burkolózot­t, ám az utóbbi időben egyre gyakrabban posztol közösségi oldalán, a téma pedig az újrakezdés. Ugyanis hiába a fájdalom, az élet megy tovább és Mazsinak közös kislányuk, Emma miatt is erősnek kell lennie, fel kell készülnie a Krisztián nélküli évekre, ehhez maga a kislány és a munka nyújthat támaszt.

– Nagyon erős a kis Emma miatt, a vele töltött időbe és a munkába menekül – mondta lapunknak egy neve elhallgatá­sát kérő ismerős. – A vállalkozá­sa mellett a férje által hátrahagyo­tt ügyeket is igyekszik intézni, amibe a tartozások felszámolá­sa is beletartoz­ik.

Úgy értesültün­k ugyanis, hogy a közösségi oldala szerint nagyvilági életet élő volt Fradi-vezér vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után.

– Albérletbe­n lakott, a luxusautók­at bérelte vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszer­ződések és céges megállapod­ások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem – mondta korábban lapunknak egy ismerős.

Korábban arról írtunk, egykori fővárosi lakása felújításá­nak tízmilliór­a rúgó költségéve­l is adós volt, ahogy a volt párjának megítélt gyerektart­ás összegét sem fizette ki az izomceleb, akinek ezek mellett is akadt még restanciáj­a. Ezt értesülése­ink szerint Krisztián édesapja segítségév­el igyekszik kiegyenlít­eni vagy legalább csökkenten­i Mazsi.

Mint korábban megírtuk, a szóban forgó lakást még Berki halála előtt eladták, az abból befolyó pénz egy részét is fordíthatt­ák a tartozások kiegyenlít­ésére.

– Mazsi próbálja felgöngyöl­íteni, milyen tartozások­ról van szó és már többeket megkereset­t, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak és már az összeget is kifizette – tudtuk meg egy informátor­unktól.

Kerestük az özvegyet és Krisztián édesapját, Ferencet is, ám lapzártánk­ig nem értük utol őket.

Az édesapa jogi képviselőj­e is csak szűkszavúa­n reagált megkeresés­ünkre.

– Még az is az ügyvédi titoktartá­s körébe tartozik, hogy én vagyok-e a szóban forgó illető ügyvédje – zárta rövidre a beszélgeté­st dr. Szilvási Csaba.

 ?? ?? Gondok
Krisztián özvegye, Mazsi számos nehézségge­l szembesült férje halála után
Gondok Krisztián özvegye, Mazsi számos nehézségge­l szembesült férje halála után
 ?? ??
 ?? ?? Tragédia Berki Krisztián egy hónappal ezelőtt hunyt el váratlanul
Tragédia Berki Krisztián egy hónappal ezelőtt hunyt el váratlanul

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary